Bouwstenen Botswana

Onderstaande bouwstenen Botswana kunt u aan elkaar koppelen tot een complete reis door Botswana of u koppelt één of meerdere bouwstenen aan een rondreis Botswana. De bouwstenen Botswana zijn voorbeelden van korte reizen, u kunt deze bouwstenen aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Staat de door u gewenste bouwsteen Botswana er niet bij? Geef ons uw reiswensen door en wij maken een bouwsteen op maat. Wij helpen u graag!

Voorbeeldreis Botswana
5 dagen

Bouwsteen Botswana: Varen in een Mokoro

Noorden, Botswana

 

Okavango Delta, reis door de wildernis met een mokoro, een kano van een uitgeholde boomstam, en overnacht in een dome-tent op een verlaten eiland midden in de Okavango.

€ 2460,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Botswana
4 dagen

Bouwsteen Botswana: Centraal Kalahari safari

Noorden, Botswana

 

Met klein vliegtuig naar de Kalahari, wandel met bosjesman en leer meer over hun gewoontes en tradities, slapen op een mooie plek > eindpunt is Maun.

€ 2440,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Botswana
4 dagen

Bouwsteen Botswana: Okavango Delta

Noorden, Botswana

 

Stap aan boord van een vliegtuigje naar de Okavango Delta, een wirwar van waterwegen met nijlpaarden en krokodillen > geniet van kleurrijke vogels en veel wild > Maun is eindpunt.

€ 1770,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Botswana
4 dagen

Bouwsteen Botswana: Safari in Moremi Wildreservaat

Noorden, Botswana

 

Op safari gaan verveeld nooit. Geen dag is hetzelfde. In het Moremi Wildreservaat leven antilopen, leeuwen en nog veel meer wilde diersoorten.

€ 2760,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Botswana
5 dagen

Bouwsteen Botswana: Chobe en Victoria Watervallen

Noorden, Botswana en Zimbabwe

 

Chobe NP, safari's over het water en in een voertuig, olifantenparadijs > Victoria Watervallen, maak tijdens zonsondergang een boottocht over de Zambezirivier.

€ 1110,- Prijsindicatie per persoon