Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Hele dag

Ontdek de hoogtepunten van het Zuid-Australische dierenparadijs Kangaroo Island! Van de Remarkable Rocks tot speelse pelsrobben, samen met uw gids gaat u vandaag op pad op het eiland. U bezoekt het strand van Seal Bay, het thuis van een kolonie Australische zeeleeuwen. De lokale gids vertelt u alles over deze zeldzame dieren. Zie de zeeleeuwen stoeien en luieren op het strand. Geniet daarna van een heerlijke tweegangenlunch nabij Vivonne Bay, het mooiste strand van Kangaroo Island.

 

In de middag bezoekt u het Flinders Chase National Park, dat in januari 2020 werd verwoest door de ergste brand die het eiland ooit heeft getroffen. Door vele regenval later in het jaar, is de natuur weer goed op weg met herstellen. Houdt uw ogen open voor echidna's, wallaby's, reptielen en koala's. De Remarkable Rocks bieden fantastische fotomogelijkheden en de Admirals Arch boardwalk voert u langs een ruige rotswand naar beneden naar de spectaculaire rotsboog, wat een veilige haven is voor speelse pelsrobben. De laatste stop is het Kangaroo Island Wildlife Park, waar u de mogelijkheid heeft om kangoeroes te voederen en koala’s van dichtbij te bewonderen.

 

Het is ook mogelijk om deze dagtocht te maken vanuit Adelaide. Vraag ons naar de mogelijkheden.

                              

De excursie is samen met andere reizigers.

Inclusief: Engelssprekende gids, entreegelden, bezoek Seal Bay, Remarkable Rocks, Admirals Arch en Kangaroo Island Wildlife Park, tweegangen lunch Vivonne Bay.