Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Hele dag

Combineer vandaag de prachtige zuidkust met een kennismaking met Australische diersoorten op Phillip Island. Nadat u bent opgehaald begint het avontuur. De eerste stop is Brighton Beach waarvandaan u het beste zicht heeft op de skyline van Melbourne. Vergeet hier ook niet een foto te maken met de kleurrijke Brighton Beach Boxes op het strand!

 

Dan door richting Phillip Island, waar u in het Wildlife Animal Park oog in oog komt te staan met de inheemse Australische diersoorten zoals de koala, de kangoeroe en nog veel meer. Hier is ook tijd om zelfstandig te lunchen voordat u verder rijdt naar Nobbies in het diepste puntje van het schiereiland. Vanaf de Nobbies Lookout heeft u een schitterend uitzicht over de ruige kustlijn en Seal Rock. Bewandel de boardwalk met uitzicht op de oceaan naar de blowhole en Seal Rock en geniet van de spectaculaire omgeving.

 

Dan is het tijd voor een hoogtepunt! U bezoekt de Phillip Island Pinguïn Parade. Er is eerst tijd om te dineren voordat u getuige bent van dit wereldbekende spektakel. Kijk hoe de pinguïns uit de rollende golven tevoorschijn komen en zich een weg banen over het zand naar hun holen. Daarna terug naar Melbourne, waar u laat in de avond afgezet wordt bij uw hotel.

 

Wilt u enkel de Pinguïn Parade bijwonen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

                              

De excursie is samen met andere reizigers.

Inclusief: Hotel pick-up, Engelssprekende gids, bezoek dierenpark, bezoek Pinguïn parade.