Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Hele dag

Ontdek vandaag waarom de Great Ocean Road wereldwijd bekend staat om zijn prachtige kustlijn, weelderige natuur en veelzijdig wildlife. Tijdens deze dagtocht zult u veel hoogtepunten meepakken. De eerste stop is het iconische Torquay Surf Beach waar surfers in de ochtendzon de eerste golven bedwingen. Na een kopje koffie of thee is het tijd voor een foto bij het welbekende Great Ocean Road bord gevolgd door een wandeling met uw gids door het natuurgebied waar u koala’s en papegaaien kunt spotten.

 

Door naar Apollo Bay, dit leuke plaatsje barst van de restaurants waar u tijd heeft om zelfstandig te lunchen en rond te wandelen. Een rondje lopen na de lunch is altijd een goed idee. Uw gids neemt u mee door dichte bossen met weelderige planten en een aantal van de hoogste bomen ter wereld!

 

De beroemde 12 Apostelen worden uiteraard niet overgeslagen. Als eerste zult u bij de Gibson Steps deze rotsen aanschouwen vanaf het strand, daarna vanaf een uitzichtpunt bovenop de klif voor het perfecte plaatje. De laatste stop vandaag is de Lord Ard Gorge. Deze prachtige formatie van rotsen met een golvende zee moet u met eigen ogen zien. Op de terugweg maakt u een stop in Colac waar u kunt dineren voordat u in Melbourne wordt afgezet bij uw hotel.

                              

De excursie is samen met andere reizigers.

Inclusief: Pick-up vanaf hotel, Engelssprekende gids, commentaren door audio, koffie & thee.