Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Hele dag

Een bezoek aan Arnhemland, het authentieke Aboriginal reservaat bij Kakadu National Park, is een unieke ervaring. Dit gebied is nooit gekolonialiseerd en daardoor nog een echt stukje wildernis van Australië. De inheemse bevolking leeft hier nog grotendeels op traditionele wijze en de natuur is overweldigend. Het gebied is enkel te bezoeken met een vergunning die beperkt worden uitgegeven.

 

Een betere manier om Arnhemland te bezoeken dan met een lokale gids is er niet. U leert traditionele overlevingstechnieken, ontmoet Aboriginal kunstenaars in de Injalak Arts Centre en mag meekijken tijdens hun werk. U bezoekt de prachtige landschappen en gaat op zoek naar wilde dieren in de Mikkinj vallei waar u van een lunch geniet naast de Inkiyu Billabong. Aanschouw zandstenen hellingen, ontdek eeuwenoude rotskunst en spot de meest unieke vogels. Dat allemaal met een kleine groep in een comfortabele 4WD.

 

Deze tour wordt tussen 1 mei tot 30 november uitgevoerd.      

 

De excursie is samen met andere reizigers.

Inclusief: Vervoer per 4WD minibus, pick-up van hotel bij Kakadu National Park, Engelssprekende gids, vergunningen voor Arnhemland, snack en lunch.