Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Hele dag

Beleef een avontuur met snorkelen, duiken en zeilen tijdens een dag naar het Great Barrier Reef. Stap aan boord van de 25 meter lange catamaran die u vandaag naar twee unieke buiten-rif locaties brengt waar u kunt duiken en snorkelen tussen een grote verscheidenheid aan koralen met schildpadden, kleurrijke vissen en misschien wel roggen en rifhaaien. Het is alsof u in een aquarium zwemt. Onderweg vertellen de ervaren instructeurs u van alles over het ecosysteem en de biodiversiteit van het Great Barrier Reef terwijl u begint met een kopje thee en een snack. Halverwege de dag wordt er een lunchbuffet bereid met warme en koude gerechten en vers tropisch fruit. Aan boord is een bar aanwezig voor andere dranken en snacks tegen betaling.

 

U kunt deze tour boeken als snorkelaar, als snorkelaar met een introductieduik of als gecertificeerde duiker met één of twee duiken.

 

Deze excursie wordt ook uitgevoerd vanuit Palm Cove.


De excursie is samen met andere reizigers.
Inclusief: Engelssprekende gidsen, bezoek twee riffen, begeleide snorkeltour, lunchbuffet, ochtend- en middagsnack, water en thee. Duiken optioneel.