Cao Bang, Luong Son Ecolodge

Vietnam

De ruimte en de weelderig begroeide tuin vol met bloemen; dat zijn de eerste punten die opvallen aan de Luong Son Ecolodge. Het is bijna niet te geloven dat u toch dichtbij het centrum van de stad Cao Bang bent. De bamboe bungalows lijken op het platteland te staan. Een rustige uitvalsbasis voor een bezoek aan de Ban Gioc watervallen. Een eenvoudig verblijf, maar zeker onze favoriet in Cao Bang.

Locatie

De Luong Son Ecolodge ligt aan de rand van de stad Cao Bang. Met de taxi bent u in 5 minuten in het stadcentrum. De grote tuin grenst aan de Song Bang rivier.

Accommodatie

De Luong Son Ecolodge heeft een slaapzaal waar u samen met andere reizigers verblijft en het sanitair moet delen. Er zijn echter ook bamboe privé-bungalows, en deze boeken wij voor u. Er zijn bungalows voor twee personen (met tweepersoonsbed) en voor vier personen (met 2 tweepersoonsbedden). De bungalows zijn eenvoudig, maar van de basis gemakken voorzien. Ze beschikken alle over een ventilator, klamboe boven het bed, veranda met zitje en een badkamer met douche en toilet.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Bar
  • Wifi                      
  • Fietsverhuur    
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën