Hanoi, Le Jardin Hotel Haute Couture

Vietnam

Le Jardin Hotel Haute Couture is een modern, kleinschalig en comfortabel hotel. Het interieur van het hotel is zeer warm en smaakvol. Dit eigentijdse hotel met een uitstekende service biedt u een fijn verblijf in Hanoi. Het hotel ligt net buiten het drukke oude kwartier.

Locatie

Het hotel is gelegen net buiten het centrum met de ambachtstraatjes, het oude kwartier. Met de taxi bent u er zo en dit kost heel weinig. De andere kant op ligt het mooie, rustgevende West Lake. Lopend doet u er ongeveer 10 minuten over. De overige bezienswaardigheden zoals het Ho Chi Minh Museum, de One Pillar Pagoda en het mausoleum bereikt u per taxi in een minuut of 10.

Accommodatie

Het hotel bestaat uit 12 verdiepingen en telt slechts 36 kamers. Er zijn 4 verschillende kamertypen: een superior room, een deluxe room, een premium room en een suite. 

 

  • Superior room: 28 m2, gelegen op de 2e verdieping tot de 11e verdieping, kamers met raam.
  • Deluxe room: 32 m2, gelegen op de 2e verdieping tot de 11e verdieping, kamers met uitzicht over de stad.
  • Premium room: 50 m2, gelegen op 12e etage, ruime werkplek, kamers met panaroma uitzicht.
  • Haute Couture Suite: 60 m2, gelegen op de 12e verdieping, ruime werkplek, suite heeft uitzicht op de stad en het West Lake.

 

Alle kamers hebben een prachtige warme uitstraling, met lichte kleuraccenten en een houten vloer. De inrichting van de kamers is zeer modern en smaakvol. De badkamers zijn ruim en beschikken over een marmeren vloer. Verder zijn alle kamers uitgerust met uitstekende bedden, airconditioning, minibar, tv, kluis, telefoon, gratis internetaansluiting en koffie- en theefaciliteiten.

Voorzieningen

Het hotel beschikt over een restaurant met bar. Op het dak vindt u een mooi zwembad met prachtig uitzicht over Hanoi.

Faciliteiten: lift, 24-uur roomservice, wasservice.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën