Yala National park, Cinnamon Wild

Sri Lanka

Absoluut de beste locatie voor een verblijf bij het Yala National Park. Dit resort ligt namelijk als enige accommodatie wel heel dicht bij het Nationaal park. Alle bomen zijn blijven staan om dit geweldige resort te kunnen bouwen. Vanaf het observatiedek kunt u, uiteraard met een beetje geluk, allerlei dieren in het wild bewonderen zoals olifanten, herten, wilde buffels en allerlei vogels. De wilde dieren kunnen ’s nachts ook in het resort komen. ’s Avonds loopt er daarom iemand van de accommodatie met u mee naar uw chalet. Het is een waar avontuur om hier te verblijven.

Locatie

De ligging is geweldig nabij het nationaal park. De weg ernaartoe is al erg avontuurlijk. Lage begroeiing, hobbelig en rood zand. Vlak voor de accommodatie rijdt u langs een meer waar krokodillen in verblijven. Deze accommodatie ligt weliswaar nabij het park, maar de start van de safari is op ongeveer 10 minuten rijden.

Accommodatie

Het resort telt 68 chalets. Deze liggen allemaal verspreid over het park. Er zijn chalets met jungle zicht en met zeezicht. Alle chalets hebben een minibar, een kluisje,  koffie- en theefaciliteiten en airco.  Er zijn huisjes met twee aparte bedden (twin rooms) of een tweepersoonsbed (double rooms) Een extra bed is mogelijk.

 

Kamertypen:

  • Jungle-chalets: De kamers zijn erg smaakvol ingericht met veel hout en hebben allemaal een veranda of een balkon en ruime badkamers.
  • Beach-chalets: zijn hetzelfde als de jungle chalets, echter deze chalets staan op palen. Via een trap komt u bij het woongedeelte. Deze chalets zijn erg geschikt voor honeymooners. Ze zitten aan de buitenkant van het resort en dus het meest afgelegen, waardoor het hier erg stil is. Vanaf het balkon kunt u de zee zien, die op ongeveer 500 meter ligt.
Voorzieningen

Er is een zwembad, een restaurant en 2 bars. Tevens is er gym en wifi.

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën