Ella, 98 Acres resort

Sri Lanka

Wat een prachtig uitzicht over de vallei heeft u vanaf dit kleinschalige boutique-hotel. Dit hotel ademt rust en het uitzicht is fenomenaal. Dit is één van die plekken waar u niet meer weg wilt als u hier éénmaal verblijft. Er is een kleine theefabriek bij het hotel. Deze thee wordt geserveerd in het hotel. Deze accommodatie is zeer geschikt voor honeymooners.

Locatie

Hoog en rustig gelegen tussen het groen, waardoor u een prachtig uitzicht heeft over de Ella vallei.

Accommodatie

Er zijn 6 houten huisjes met twee verdiepingen. Op elke verdieping is een kamer met een prachtig uitzicht over de Ella vallei. In totaal zijn er 12 kamers. De kamers zijn ruim en erg mooi. Er wordt veel hout gebruikt in het huisje en de kamers hebben een kingsizebed.

 

Kamertypen:

 

  • Standard rooms: Ruime kamers, ontzettend mooi. Dit zijn de enige kamers met double beds (tweepersoonsbed).
  • Deluxe rooms: deze zijn gelijk aan de kamers hierboven beschreven, het verschil is: ze zijn veel groter. Daardoor kan alleen bij dit kamertype een extra bed bijgeboekt worden.
Voorzieningen

U vindt in dit hotel een restaurant en bar. Verder is er een zwembad, spa en gym aanwezig, en kunt u gebruik maken van Wifi.

 

Vanuit het hotel kunnen er trips gemaakt worden zoals  hiken, boogschieten, birdwatching, fietsen en bij voldoende deelnemers is er yoga.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën