Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Halve dag

Vroeg naar bed de dag voor de nachttrekking. U wordt rond middernacht opgehaald voor uw trekking naar Adam’s Peak. U loopt in het donker, waardoor u nog weinig ziet van de groene, bosrijke omgeving waar u loopt. Op de top van Adam’s Peak zult u getuigen zijn van eeuwenoude bedevaartrituelen van de Boeddhisten. Zij aanbidden de voetafdrukken van Lord Buddha. Een indrukwekkend gezicht!

 

’s Nachts naar de top lopen heeft natuurlijk een reden. U gaat de zonsopkomst meemaken. Iets wat niet mag ontbreken tijdens uw reis door Sri Lanka. Opeens ziet u de omgeving waar u zojuist gelopen heeft en komt er een uitgestrekt landschap naar voren. Een prachtig gezicht. Als de zon schijnt, is het tijd om af te dalen. Niet via de weg waar u zojuist naar boven gelopen bent, maar u maakt een kleine omweg. U komt langs watervallen, theeplantages, een natuurreservaat en nevelwoud, waar u een mooi uitzicht heeft op de top van Adam’s Peak. Als het slecht weer is, kan het zijn dat u dezelfde weg als de heenweg moet pakken.

 

U bent rond 11 uur ’s ochtends weer terug in het hotel. U zult wel trek gekregen hebben. Even wat eten en de rest van de dag uitrusten en genieten van de groene omgeving.

 

Inclusief: Engelssprekende gids, lichte snacks