Bouwstenen Peru

We helpen u graag op weg uw eigen reis door Peru samen te stellen, want Peru is zo uitgestrekt en zo mooi, het is moeilijk kiezen. Er is cultuur van de Inca's en de pre-Inca's, jungle in het Tambopata National Park en langs de Amazone, er kunnen veel trekkings gedaan worden. Het imposante en ruige Andesgebergte loopt dwars door Peru. We hebben een fors aantal bouwstenen door Peru samengesteld, die u met onze hulp aan elkaar kunt koppelen. Wilt u de reis net iets anders? Geen punt. Kijkt u ook bij rondreizen Peru, dat zijn meer complete door een groot deel van het land, ook daar kunt u ideeën opdoen. We bieden individuele reizen aan, u reist dus met uw eigen gezelschap. Het vervoer is met een transfer, met luxe lijndienstbussen of met uw eigen busje met chauffeur en, als u dat wilt, uw eigen gids. Wij helpen u op weg uw eigen reis samen te stellen met onze bouwstenen Peru.

Voorbeeldreis Peru
6 dagen

Bouwsteen Peru: Wereldwonder van de Inca’s

Start in de gezellige stad Cuzco met veel bezienswaardigheden – dagexcursie door de Heilige Vallei naar Ollantaytambo met imposante Inca-ruïne – wereldwonder Machu Picchu als hoogtepunt – terug naar Cuzco.

€ 960,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Peru
6 dagen

Bouwsteen Peru: Condors en eilanden van riet

Arequipa, de witte stad > rit over de altiplano met lama’s en alpaca’s naar Chivay > Colca Canyon, vliegende condors > PunoTiticacameer met drijvende eilanden. 

€ 620,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Peru
4 dagen

Bouwsteen Peru: Tambopata National Park

Aankomst Puerto Maldonado – varen naar de lodge in het Tambopata National Park,  excursies in de jungle: hikes en boottochten – terug naar Puerto Maldonado.

€ 700,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Peru
5 dagen

Bouwsteen Peru: Zandduinen en Nazca-lijnen

Paracas, excursie naar de Islas Ballestas met zeeleeuwen en pinguïns > Huacachina, sandbuggytour > Nazca, vlucht over de Nazca-lijnen.

€ 710,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Peru
4 dagen

Bouwsteen Peru: Incatrail

Cuzco – bus naar Ollantaytambo – start Incatrail naar Wayllabamba – 7 uur hiken naar Warmihuañasca en Pacaymayo – zware trekkingsdag over twee bergpassen – werelderfgoed van de Inca’s Machu Picchu - terug naar Cuzco.

€ 980,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Peru
4 dagen

Bouwsteen Peru: Salkantay-Inca-trail

Cuzco – bus naar Soraypampa – start Salkantaytrail langs Humantay-meer – hiken naar Pampacahuana – naar de originele Incatrail - Ollantaytambo, bijzondere tempel - via de Zonnepoort naar de Machu Picchu - terug naar Cuzco.

€ 800,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Peru
5 dagen

Bouwsteen Peru: Op ontdekking in Noord-Peru

Trujillo – excursie piramides van de Zon en de Maan en Chan Chan paleiscomplex– luxe lijndienstbus naar Chiclayo – excursie tombes van Sipan en piramide van Tucume.

€ 570,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Peru
3 dagen

Bouwsteen Peru: Luxe treinreis Cuzco naar Arequipa

Cuzco – dagrit met de zeer luxe Belmond Andean Explorer trein – stop bij de ruïne van Raqchi – overnachting in luxe coupé – Puno, excursie Titicacameer – meer van Lagunillas – aankomst en stadstour Arequipa.

€ 5130,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Peru
4 dagen

Bouwsteen Peru: Ontdek de Amazone per boot

Aankomst IquitosNauta – aan boord van La Perla Amazone cruiseschip – varen over de Marañon rivier en de Ucayali rivier, bij de Amazone – natuurreservaat Pacaya Samiria - Iquitos.

€ 2440,- Prijsindicatie per persoon

TIP: Iguazu watervallen

Als u een reis naar Peru boekt, kunt u deze eenvoudig combineren met een bezoek aan de imposante Iguazu watervallen, die op de grens van Argentinië en Brazilië liggen. Er is een goede vluchtverbinding van Lima naar Foz do Iguazú. Op deze manier combineert u enkele van de hoogtepunten van Zuid-Amerika met elkaar.

 

U verblijft nabij de watervallen  en maakt zowel een dagexcursie naar de Argentijnse kant als naar de Braziliaanse kant. Tevens een prettige plek om uw vakantie naar Peru in een mooi resort met zwembad af te sluiten.

Peru-Cabanaconde-Judith
Judith
Voor mij voelt Latijns-Amerika als thuiskomen. De geuren, de mensen, het gevoel van contact met de aarde en ontelbaar veel mooie plekken.
Contact met Judith
Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara_5_622548
Tamara
Dit land heeft zoveel culturele schatten en zo’n diverse natuur, daar moet iedereen een keer kennis mee maken!
Contact met Tamara