Kavango, Nunda River Lodge

Namibie

Schitterend gelegen aan de oever van de Kavongorivier heeft Nunda River Lodge een absolute toplocatie. Omringd door natuur met een scala aan safari-activiteiten is deze plek ideaal voor diegene die zich een paar dagen willen laten onderdompelen in Afrikaanse sferen.

Locatie

Halverwege de bekende Caprivistrook tussen Rundu en Katima Mulilo is Nunda River Lodge prachtig gelegen. Ideaal uitgangspunt voor Popa Falls dat op 10 minuten rijafstand ligt en om Mahango Park te ontdekken. Dit is plek waar het wild gespot kan worden. De lodge is ook een mooie stop ook tussen Namibië en Botswana, Zimbabwe en Zambia.

Accommodatie

Nunda River Lodge heeft een typisch Afrikaanse uitstraling. Het hoofdgebouw bestaat uit veel hout, steen en riet hetgeen voor veel sfeer zorgt. Hier zijn ook het restaurant en de bar. Nestel u ’s middags in een comfortabele stoel op het uitkijkdek aan de rivier. Vergeet verrekijker en fotocamera niet want op de rivier is altijd veel te spotten en te fotograferen. Ook het zwembad dat in de weelderige tuin met veel bomen en planten ligt, is een fijne plek om te ontspannen. Er zijn veel activiteiten te reserveren waaronder diverse safaritochten in een open voertuig. Of stap in een traditionele mokoro en trek met de ‘poler’ door de rivier. Handen binnen boord…….voor krokodillen en nijlpaarden!

 

Kamertypen:

  • Chalet. Er zijn 4 chalets die rustig zijn gelegen maar geen uitzicht hebben op rivier. De overige faciliteiten zijn gelijk aan de bungalow.
  • Bungalow. De 7 bungalows zijn sfeervol en met riet overkapt. In 6 bungalows staan 2 aparte bedden de andere heeft een 2-persoonsbed. De ligging aan de rivier zorgt de hele dag door voor prachtige uitzicht. De badkamer heeft een bad of douche en toilet. De overige faciliteiten zijn gelijk aan de safaritent.
  • Safaritent. 7 Prachtige Meru-safaritenten met 2 aparte bedden zijn op palen gebouwd en liggen schitterend aan de Kavangorivier. De bomen zorgen voor privacy. Een (deels open) badkamer met douche en toilet. Er is een fan, muskietennet en kluis in de tent. Vanaf het houten dek heeft u direct zicht op de rivier, is dat even mooi wakker worden!
  • Familie. De familiebungalow is sfeervol en met riet overkapt. Er zijn een 2-persoonsbed en 2 aparte bedden. De ligging en faciliteiten zijn gelijk aan de bungalow.
Voorzieningen
  • Restaurant
  • Bar
  • Uitkijkdek
  • Zwembad
  • Safaritochten
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën