Fish River Canyon, Canyon Village

Namibie

Canyon Village is in harmonie met de omgeving gebouwd en ligt op een fenomenale plek dichtbij Fish River Canyon. Het achtergronddecor van machtige rotsformaties geven het gevoel op een filmset te zijn aanbeland. Altijd al een hoofdrol willen spelen?.. hier ligt uw kans! Kokerbomen, het vriendelijke Nama-personeel en het ruige landschap sluiten naadloos aan bij de gebied, dit maakt uw verblijf extra bijzonder. Om in stijl te blijven wordt bagage door ezels naar uw kamer gebracht.  

Locatie

Neem de C37 vanuit Keetmanshoop of Aus in zuidelijke richting en rij naar de Canyon Village dat op een verlaten plek is gelegen. In een kleine 20 minuten rijden bent u bij het uitkijkpunt van de machtige Fish River Canyon. Wandel hier rond en geniet van het uitzicht.

Accommodatie

Canyon Village is een middenklasse accommodatie met 42 kamers. De stenen chalets zijn gebouwd in een hoefijzervorm tussen jonge kokerbomen. In het restaurant zijn muurschilderingen die het verhaal  over de boeiende geschiedenis van diepe zuiden van Namibië goed weergeven. Na een ochtendwandeling of bezoek aan de Fish River Canyon is het lekker om te relaxen aan het zwembad, vergeet niet te genieten van het uitzicht op het desolate landschap. Het centrale deel met restaurant, bar en lounges ademen een typisch Afrikaanse sfeer uit, veel steen en riet. Op de frisse winteravonden wordt de open haard aangestoken, maak hier voorafgaand aan het diner een praatje met andere gasten en deel uw reiservaringen. De barman schenkt na het eten met plezier nog een slaapmutsje voor u in. Hij is ook altijd bereid voor een praatje, zodat u goed inzicht krijgt in het Namibische leven. In het park kunt u wandeltochten maken of reserveer een tocht in een open 4x4-voertuig waar u samen met een ervaren gids op zoek gaat naar antilopen. U rijdt tussen de kokerbomen door het heuvelachtige landschap en maakt voor zonsondergang een stop op een mooie plek zodat u geen moment hoeft te missen van het spektakel. Bij de receptie is wifi beschikbaar.

 

Kamertypen:

  • Standaard. De 36 standaardkamers zijn prima ingericht en hebben badkamer met douche en toilet. Airconditioning/verwarming, muskietennet, kluis en koffie/theefaciliteiten zijn de overige faciliteiten. Voor de kamer is een veranda met zitje. Er zijn 1-, 2- en 3-persoonskamers.
  • Familie. Er zijn 6 familiekamers. Gelijk aan de standaardkamers maar ruimer van opzet en geschikt voor een familie van 4 personen.
Voorzieningen
  • Restaurant en bar
  • Zwembad
  • Gratis wifi bij receptie
  • Wasfaciliteiten

 

  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Bagage wordt door ezels naar kamer gebracht
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën