Aus, Bahnhof Hotel

Namibie

Dit kleinschalige countryhotel is een leuke overnachtingsplek in het zuiden van Namibië. De lokale bevolking komt hier in het weekend en namiddag graag een biertje drinken in de tuin. Er zijn diverse ruimtes, binnen en buiten waar het prettig vertoeven is.

Locatie

Bahnhof Hotel is gelegen in het hart van het stadje Aus. Het is een prima uitvalsbasis om een dagtocht te maken naar de kustplaats Lüderitz. Vanuit de Fish River Canyon is het goed bereikbaar en een prima plek voor een stopover op weg naar Sossusvlei. Op korte afstand van het hotel leven wilde paarden. Hen observeren in hun natuurlijke omgeving is een belevenis. Neem er de tijd ervoor en zorg voor een verrekijker en fotocamera.

Accommodatie

Iedere ochtend komt de heerlijke lucht van vers gebakken brood u al tegemoet. De dag begint bij Bahnhof Hotel altijd goed met een lekker ontbijtje! Geniet van de lunch op het gezellige buitenterras en laat u het à la carte diner opdienen in het restaurant. De beergarden is een geliefde plek voor een Windhoek Lager of een glaasje chardonnay. Maak hier een praatje met een lokale boer of de postbode, altijd interessant om meer te weten over het leven in en rondom Aus. Op de (koude) winteravond wordt de open haard aangestoken en is de lounge een ontmoetingsplek met medegasten.

 

Kamertypen:

  • Standaard. De 25 standaardkamers met 2 aparte bedden zijn eenvoudig maar goed ingericht. Er is een badkamer met douche en toilet. Een fan, koffie/theefaciliteiten en muskietennet zijn aanwezig.
  • Familie. Gelijk aan de standaardkamer en geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen.
  • Selfcatering. Op 500 meter van het hotel midden in de natuur ligt Orange House. Hoe toepasselijk om hier met de familie te overnachten. 2 Slaapkamers met elke een badkamer, een lounge, eetgedeelte en volledig ingerichte keuken staan tot de beschikking.
Voorzieningen
  • Restaurant
  • Bar en lounge
  • Parkeergelegenheid
  • Gratis wifi
  • Wasservice
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën