Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Hele dag

Bekijk vandaag een andere kant van de iconische Mt. Fuji en steun lokale bedrijven in het stadje Fujinomiya. Het avontuur begint met een pick-up op Shin-Fuji Station om 10.00 uur. Je maakt een wandeling door de lokale shotengai, een soort traditionele winkelstraat met een verscheidenheid aan winkels die typisch is in Japan. Ze kunnen in de open lucht zijn of in overdekte arcades die alleen toegankelijk zijn voor voetgangers.

 

Als je trek hebt gekregen voor de lunch, stop dan voor een sessie yakisoba maken. Nadat je hebt geleerd hoe je dit heerlijke Japanse roergebakken noedelgerecht maakt, smul je van een stevige maaltijd.

 

Doro naar de volgende activiteit: je gaat een kimono passen, gevolgd  door een bezoek aan een heiligdom dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

 

Neem vervolgens deel aan een workshop Japanse zoetwaren maken met een plaatselijke ambachtslieden. Wagashi zijn traditionele Japanse gebakjes die vaak delicaat gevormd zijn om de schoonheid van de veranderende seizoenen te weerspiegelen. De smaak gaat harmonieus samen met bittere matcha groene thee.

 

Sluit het heerlijke dagje uit af met een kopje thee voordat je naar de nabijgelegen ryokan gaat voor een traditionele Japanse overnachtingservaring, of terug naar het bruisende Tokio voor de avond.

 

Inclusief: Engelssprekende gids, lunch en transfer van en naar Shin-Fuji Station.

Hele dag