Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Kwart dag

De tour van vanavond begint om 18.30 uur. Ontmoet de gids en wandel door de shotengai winkelstraat waar de lokale bevolking hun dagelijkse boodschappen doet. Stop bij een markt en bekijk verse ingrediënten, waarbij je wat kennis opdoet over de basisprincipes van de Japanse keuken. Ga verder naar het eerste restaurant: een tachinomi, of staande bar waar dineren wordt gemengd met het socializen met de lokale bevolking. De gids zal helpen bij het bestellen van meerdere kleine gerechten met lokale versies van favorieten.

Vervolg de avond met wandelingen tussen de gerechten door in drie levendige restaurants, waar je een paar verrassingen op het menu kunt verwachten. Iedereen weet dat Hiroshima beroemd is om de okonomiyaki pannenkoeken, maar verwacht dat je tijdens deze tour wat dieper op de lokale keuken ingaat!

Eindig met een wandeling door Hiroshima's belangrijkste uitgaansbuurt en bekijk de wilde kant van de stad. De gids kent alle ins en outs over hoe de inwoners hier graag ontspannen na het werk en kan informatie delen die niet in de reisgidsen te vinden is.

 

Neem afscheid van de gids en ga zelfstandig verder met het verkennen van het nachtleven of keer terug naar het hotel.

 

Inbegrepen: diner en Engelstalige gids