Bouwsteen Chobe en Victoria Watervallen

Een avontuurlijke reis naar de olifanten van Chobe en de Victoria Watervallen.

Safari's over water
Olifantenparadijs
Dé watervallen
Tanzania-in-een-Masai-huis-Caroline
Caroline
Een reis naar Botswana is bijzonder vanwege de ongerepte natuur, avontuurlijke safari's en diverse wildparken, in combinatie met de Victoria Falls.
Eva-Madikwe-Game-Reserve
Eva
Botswana is een fascinerende bestemming vanwege de uitgestrekte zandvlaktes en weelderige moerasdelta's, waar je wilde dieren kunt ontmoeten.
Een mooie klim op de zandduinen van Namibië
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.

Reis van dag tot dag: Chobe en Victoria Watervalle

Dag 1             Chobe

Dag 2             Chobe

Dag 3             Victoria Watervallen

 

Dag 4             Victoria Watervallen

Dag 5             Victoria Watervallen

100% maat werk

Dag 1 Kasane - Chobe

U wordt opgehaald bij het vliegveld en naar uw lodge aan de rand van het Chobe National Park gebracht (transfer). Dit wildpark is vooral bekend vanwege haar populatie van tientallen duizenden olifanten. U zult een dezer dagen ongetwijfeld een kudde dikhuiden de Chobe rivier zien oversteken. Een prachtig schouwspel. ’s Avonds komen buffels, olifanten en andere dieren naar de rivier om hun dorst te lessen, nauwlettend gadegeslagen door leeuwen en hyena’s. Van alle dieren in het Chobe Nationaal Park schittert de neushoorn door afwezigheid.

 

Overnachting in Chobe

Inclusief transfer

Dag 2 Chobe

Swaziland-Chobe-NationalPark-olifanten(12) Chobe National Park vogel(12)

De lodge biedt talrijke excursies en safari-activiteiten. Tijdens gamedrives en boottochten op de Chobe rivier komt u ogen tekort; een overweldigend aantal vogelsoorten en een uitbundig wildleven kenmerken dit deel van Botswana. Olifanten waden door het water, nijlpaarden rollebollen in de modder en op de oever droogt de Afrikaanse slangenhalsvogel zijn verendek in de zon. Langs de waterkant treft u vast en zeker koedoes, waterbokken en de puku, een endemische waterantilope.

 

Overnachting in Chobe.

Inclusief ontbijt

Dag 3 Chobe - Victoria Watervallen

Na het ontbijt is het tijd om Chobe te verlaten. U wordt opgehaald bij uw lodge en naar de Victoria Watervallen in buurland Zimbabwe gebracht (transfer). Na de nodige grensformaliteiten is het slechts een uurtje rijden naar de wereldberoemde Victoria Watervallen, die door de Engelse ontdekkingsreiziger Livingstone uit ontzag naar de destijds regerende Britse koningin werden vernoemd.

 

Overnachting in Victoria Falls.

Inclusief ontbijt, safari-activiteit, transfer

Dag 4 Victoria Watervallen

00bcbe2b-bfd3-46a2-b856-d8198f91355d

Een bezoek aan deze watervallen tart elke beschrijving. Het oorverdovende gedonder van vallend water begeleidt u op uw wandeltocht naar deze sensationele watervallen. Een paraplu of regenjas is zeker geen overbodige luxe onder het gordijn van miljarden waterdruppeltjes. Als u maar geen genoeg krijgt van de watervallen, dan moet u zeker gaan lunchen of  wat drinken in het vlakbij gelegen Victoria Falls hotel. Vanaf het strak onderhouden gazon van deze koloniale dame heeft u een prachtig uitzicht op het tropisch regenwoud en de beroemde grensbrug tussen Zimbabwe en Zambia. Bij hoog water stuift de nevel torenhoog boven het woud! En ’s avonds? Dan kunt u wellicht met een boottocht op de Zambezi rivier genieten van een Afrikaanse zonsondergang.

 

Overnachting in Victoria Falls.

Inclusief ontbijt

Dag 5 Victoria Watervallen

U wordt opgehaald bij uw hotel en naar de luchthaven van Victoria Falls gebracht (transfer).

 

Inclusief ontbijt, transfer

 

 

Einde van een prachtige reis!

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën