Bouwsteen Okavango Delta

Per boot dwars door een delta van kronkelende rivieraders, waterplassen, moerasland, rivierbossen, lagunes en grasland. Vanaf het water ervaart u een magnifiek dierenrijk met ruim 400 vogelsoorten.

Vlieg naar de Delta
Mokorotochten
Prachtig watergebied
Tanzania-in-een-Masai-huis-Caroline
Caroline
Een reis naar Botswana is bijzonder vanwege de ongerepte natuur, avontuurlijke safari's en diverse wildparken, in combinatie met de Victoria Falls.
Eva-Madikwe-Game-Reserve
Eva
Botswana is een fascinerende bestemming vanwege de uitgestrekte zandvlaktes en weelderige moerasdelta's, waar je wilde dieren kunt ontmoeten.
Een mooie klim op de zandduinen van Namibië
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.

Reis van dag tot dag: Okavango Delta

Dag 1             Okavango

Dag 2             Okavango

Dag 3             Okavango

Dag 4             Maun

100% maat werk

Dag 1 Maun – Okavango

Botswana-Okavango-Schildpad-1_1_365894 1017f487-5851-48aa-b865-399081e8eb5b

Een korte vlucht brengt u naar de moerassen van de Okavango. De delta is een doolhof van nauwe waterwegen met lelievelden, beschut door papyrus en andere rietsoorten. De meeste van de duizenden eilanden in de delta zijn begroeid met bomen, waarvan de mopane, baobab en Afrikaanse worstenboom de bekendste zijn. De komende dagen ervaart u de diversiteit van dit schitterende gebied in al haar facetten.

 

Overnachting in Okavango

Inclusief ontbijt, transfers, vlucht, lunch, diner en safari-activiteiten

 

Dag 2 Okavango

De Okavango delta is een broeierige smeltkroes van wildleven. In het droge seizoen staat het water hoog en is het gebied bezaaid met voedzame planten. Over de savannes rennen zebra’s, gnoes en koedoes, maar ook impala’s en giraffen. Jachtluipaarden, leeuwen, wilde honden en hyena’s houden hun prooi in de gaten, afwachtend tot het moment dat ze kunnen toeslaan.

 

Overnachting in Okavango

Inclusief ontbijt, lunch, diner en safari-activiteiten

Dag 3 Okavango

Botswana-Okavango-Mokoro_1_365912

In een kano of traditionele mokoro (een uitgeholde boomstam) glijdt u over laag water naar uiteenlopende locaties om het wild te bespieden en het unieke vogelleven te aanschouwen. U duwt de moerasplanten opzij en ziet een riethaan op leliebladeren ijverig naar insecten pikken, terwijl een nijlpaard onder het water verdwijnt. Hier en daar verbreekt vogelgekwetter de harmonieuze stilte.

 

Overnachting in Okavango

Inclusief ontbijt, lunch, diner en safari-activiteiten

Dag 4 Okavango – Maun

U wordt van uw lodge naar de landingsstrip gebracht. Een korte vlucht brengt u vervolgens weer terug naar Maun. Bij aankomst op het vliegveld eindigt uw arrangement.

 

Inclusief ontbijt, transfer, vlucht

 

 

Einde van een prachtige reis!

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën