Ben Tre, Mekong Home

Vietnam

Een thuis in de delta! U logeert bij een lokale familie, maar dan wel in uw eigen sfeervolle bungalow in de grote, groene tuin. Een bijzondere ervaring om van zo dichtbij het leven van de deltabewoners mee te maken. ’s Avonds wordt er echt Vietnamees voor u gekookt door één van de familieleden. Natuurlijk bent u van harte welkom om te kijken en zelfs een handje mee te helpen.

Locatie

Mekong Home is rustig gelegen middenin de Mekongdelta, in Ben Tre aan de Mekong rivier. U rijdt in ongeveer 3 uur vanuit Ho Chi Minh City naar Ben Tre. In Ben Tre gaat u nog een klein stukje een dirt road op waar het steeds rustiger wordt. Na ongeveer 15 minuten stopt u en moet u nog een pad aflopen voor u bij Mekong Home aankomt.

Accommodatie

Mekong Home beschikt over 6 bungalows, elk met een eigen terras met hangmat. De bungalows zijn ingericht met de volgende faciliteiten: airconditioning, ventilator, koffie- en theefaciliteiten, twee stoelen en een badkamer met douche (beperkt warm water). De bungalows zijn allemaal neergezet tegenover de vijver en een groentetuintje waar de familie de verse groenten voor uw maaltijden verbouwt. Het interieur is voornamelijk van hout en bamboe, heel duurzaam. De bungalows hebben een tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden (met klamboes erboven). Er kan een derde bed bijgeplaatst worden.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Bar
  • Gratis fietsen

 

Er is geen zwembad. 

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën