Ninh Binh, Tam Coc Garden

Vietnam

Verscholen tussen de karstpieken, weg van de drukte ligt het idyllische Tam Coc Garden. Een unieke plek om uw verblijf in Ninh Binh tot een bijzondere ervaring te maken. Het is met z’n bungalows de enige in zijn soort, zo te midden van de natuur. Zonder twijfel de beste plek om te overnachten. De bungalows zijn prachtig en creatief ingericht met moderne faciliteiten. De kleinschaligheid zorgt voor een intieme sfeer. De vele bloemen en het schilderachtige karstgebergte maken deze plek helemaal af. Een oase in de drukte van Ninh Binh.

Locatie

Vlakbij de beroemdste bezienswaardigheid van Ninh Binh, Tam Coc, ligt Tam Coc Garden. U kunt er zo naar toe fietsen. Er zijn gratis fietsen te leen. De ligging is afgelegen en er zijn dan ook geen restaurantjes in de buurt. Het is heerlijk rustig en het uitzicht is fantastisch.

Accommodatie

De bungalows zijn in een halve cirkel rondom de bloemen- en groentetuin gebouwd. De meeste hebben een fantastisch uitzicht over de omgeving. De ramen reiken vanaf de grond tot 2 meter hoog. U kunt ook op uw terrasje gaan zitten uiteraard. Over de inrichting is heel creatief nagedacht. Het bed is in Japanse stijl en als u het trapje afgaat komt u bij een gezellige zitbank, waar ook de koffie- en theefaciliteiten klaar staan. De badkamer heeft een glazen wand waardoor u naar de muur kijkt met mooie plantengroei, zodat u het gevoel heeft buiten te staan. Heel apart. De regendouche is apart en de wastafel en toilet ziet er allemaal even verzorgd uit. Alle benodigdheden zijn aanwezig, zoals airconditioning, toiletartikelen, slofjes, etc. Een moderne en frisse uitstraling heeft deze accommodatie, met als topper het uitzicht op het karstgebergte, de reden waarom u hier bent. De bungalows zijn van binnen allemaal hetzelfde, toch zijn er 3 verschillende types:

-         2 superior bungalows, deze hebben geen vrij uitzicht

-         10 deluxe bungalows, met prachtig uitzicht

-         4 premium bungalows, deze hebben de beste plek van allemaal

Voorzieningen

In Tam Coc Garden is een restaurant met een vooraf bepaald menu. Het wordt a la carte als er genoeg gasten zijn. In de ochtend heeft u de keuze uit een westers of Vietnamees ontbijt. Als u fit wilt blijven kunt u om half zeven meedoen met de Tai Chi lessen bij het zwembad. Op het zwembadterras staan ligbedden waar vandaan u over de rijstvelden uitkijkt.

Een heerlijke plek om even te ontspannen na een intensieve dag. De bar is er vlakbij, daar kunt u een drankje bestellen. De medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam, Engels wordt er slechts door een persoon gesproken. Mocht u zin hebben om te fietsen, ze staan voor u klaar en ze kosten niets extra. Wifi is gratis te gebruiken. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën