Thac Ba, La Vie Vu Linh Ecolodge

Vietnam

De traditionele huizen op palen van La Vie Vu Linh Ecolodge zijn tegen een heuvel aan gebouwd aan de oever van Thak Ba lake. De huizen zijn van natuurlijke materialen, zoals bamboe en hout, gemaakt. Vanuit uw eenvoudige kamer heeft u weids uitzicht over het meer, met de vele groene eilandjes. De maaltijden (vaak traditionele gerechten uit de Dao keuken) worden met lokale producten bereid; fruit en groente uit de tuin, vis uit het meer, enzovoorts. Gezamenlijk met de andere gasten van La Vie Vu Linh Ecolodge en het personeel zit u in een cirkel op een rieten mat, in het midden wachten de lekkernijen op u. Een typisch Vietnamese maaltijd. In de bar met terras geniet u van een huisgemaakte smoothie met vers fruit uit de tuin of een koud biertje.

Locatie

De locatie is één van de pluspunten van La Vie Vu Linh Ecolodge; gelegen op een heuvel aan de oever van het grote Thac Ba meer. Het uitzicht is spectaculair. Er zijn geen restaurants of andere toeristische voorzieningen in de omgeving. U komt hier voor de rust en de natuur.

Accommodatie

La Vie Vu Linh Ecolodge heeft twee slaapzalen voor 20 personen, waar u met andere reizigers verblijft en het sanitair moet delen. Er zijn ook 9 privé-kamers met eigen sanitair; deze boeken wij voor u. Alle privé-kamers hebben een tweepersoonsbed, ventilator, klamboe boven het bed, en een badkamer met douche. Vanuit alle kamers heeft u uitzicht op het meer.

 

Kamertypes:

  • Lakeview room (3 kamers), gelegen direct aan het meer.
  • Upperlake room (4 kamers), hoger op de heuvel gelegen.
  • Duplex studio (2 kamers), hoger op de heuvel gelegen, ideaal voor families. In een Duplex studio kunnen maximaal 8 personen verblijven. Er is een beneden- en boven-etage met slaapplaatsen.
Voorzieningen
  • Restaurant
  • Bar met terras
  • Geen zwembad
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën