terug naar overzicht

Bouwsteen Van de gebaande paden

In het kort over Van de gebaande paden

De ongerepte natuur in het uiterste noorden van Vietnam is onwaarschijnlijk mooi. Er zijn maar weinig mensen die dit gebied bezoeken. U reist per comfortabele auto of minivan over minder comfortabele wegen die slingeren door de hoge bergen, langs diepe valleien. Onverwachte ontmoetingen met vaak kleurrijk geklede mensen, prachtige uitzichten en verscholen dorpjes staan centraal tijdens deze bijzondere route. De natuur rond Dong Van is uniek, puntige zwarte rotsen sieren het berglandschap.

U maakt wandelingen door de bergen en gaat op bezoek bij bergstammen. De boottocht op het mooie meer van het Ba Be Nationaal Park is ontspannen en geeft u alle tijd te genieten van de weelderige natuur. Uw gastfamilie maakt ’s avonds de heerlijkste gerechten voor u. Het noordwesten van Vietnam behoort wat ons betreft tot een van de mooiste gebieden om te bezoeken tijdens uw rondreis door Vietnam.

Vietnam-VanVerre45

Route

Dag 1    Aankomst Ha Giang

Dag 2     Ha Giang

Dag 3     Dong Van

Dag 4     Ba Be

Dag 5     Ba Be

Dag 6     Aankomst Hanoi

Vietnam-VanVerre47

Maatwerk

Deze bouwsteen is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Vietnam. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Als u ergens langer of korter wilt verblijven dan passen wij dit waar mogelijk voor u aan.

 

Tips 

  • U kunt deze bouwsteen uitbreiden met twee dagen in Cao Bang (tussen Dong Van en Ba Be) voor een bezoek aan de indrukwekkende Ban Gioc watervallen. 
  • Na deze intensieve bouwsteen kunt u heerlijk onspannen...

Overige informatie

Accommodaties

U slaapt in een leuk, eenvoudig hotel in Ha Giang en Dong Van. In Ba be is een homestay de beste optie. U reist door een gebied wat nog niet toeristisch ontwikkeld is daarom is het wat primitiever.

 

Vervoer

U reist met privévervoer.

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is. Het is dus een privéreis, geen groepsreis.

 

De vluchten naar Vietnam
Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.