Hotels in Noord Vietnam

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Noord Vietnam. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Vietnam. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Noord Vietnam? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Ba Be, Lakeside Bungalow

Een verblijf middenin de natuur, met het spiegelende meer aan de ene zijde en beboste berghellingen aan de andere zijde.

Ba Be, Homestay

In het Ba Be National Park liggen verschillende dorpen, veelal van de Thai mensen. De traditionele dracht ziet u hier alleen niet meer terug, wel de huizenbouw.

Cao Bang, Luong Son Ecolodge

De ruimte en de weelderig begroeide tuin vol met bloemen; dat zijn de eerste punten die opvallen aan de Luong Son Ecolodge.

Cao Bang, Sunny Hotel

Het Sunny Hotel is slechts twee sterren, maar wel fris en keurig netjes. De ligging is ook ideaal, middenin het centrum.

Cat Ba, Ecolodge

Gemoedelijke lodge met ruime kamers. Omgeven door de prachtige, groene natuur van Cat Ba Island. 

Cat Ba, Sunrise Resort

Cat Ba Sunrise Resort is een waar paradijsje! Omgeven door bergen, wit zand en azuurblauwe zee.

Dien Bien Phu, Muong Thanh hotel

Dit grote hotel maakt deel uit van een van de grootste Vietnamese hotelketen welke vooral op Aziatisch toerisme is gericht. De ligging is zeer centraal.

Dong Van, Hoa Cuong

Het Hoa Cuong Hotel is relatief nieuw, in 2015 geopend. Het is de beste accommodatie ter plaatse.

Ha Giang, Hoang Su Phi Lodge

 De bungalows van bamboe en hout met rieten dak passen perfect in de natuurlijke omgeving. Vanuit de Hoang Su Phi Lodge heeft u een weids uitzicht over de vallei met rijstterrassen

Ha Giang, Pan Hou Village

Deze erg leuke ecolodge ligt ver van de bewoonde wereld in de regio van Ha Giang. Door de grote en prachtige tuin bevindt u zich midden in de natuur buiten het plaatsje Su Phi.

Hanoi, Hanoi Boutique Hotel 1

Van de vele hotels in het oude centrum van Hanoi springt het Boutique 1 hotel er echt uit. Het is een lieflijk en bijzonder sfeervol hotel.

Hanoi, La Belle Vie Hotel

La Belle Vie Hotel is een modern, kleinschalig en comfortabel hotel. Het interieur van het hotel is zeer warm en smaakvol.

Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Contact met Gionne