Hue, La Residence

Vietnam

Een schitterend hotel in Art Deco stijl gecombineerd met Frans-koloniale details zoals louvredeuren en mozaïekvloeren. Dit prachtige gebouw ligt aan de Parfumrivier, vlakbij het centrum van Hue. Geniet van de luxe in dit Mgallery hotel, garantie voor een uniek verblijf. 

Locatie

De Citadel aan de overkant van de rivier is een kwestie van de brug oversteken en u bent er. Dit betekent dat u zich in het centrum van Hue bevindt. Winkels, restaurants en de overdekte markt zijn allemaal op loopafstand.

Accommodatie

La Residence was voorheen de residentie van een gouverneur. Tegenwoordig zijn er 2 rechte panden aan beide zijden bijgebouwd om meer mensen de gelegenheid te bieden van dit heerlijke hotel te genieten. De speciale suites zijn in het originele deel en de overige elegante kamers zijn in de twee anderen gebouwen ondergebracht. De chique combinatie van klassiek en modern is met veel gevoel voor smaak gedaan. De uiterst complete badkamers zijn mooi en een genot om gebruik van te maken.

 

Het hotel heeft 122 kamers en 4 verschillende kamertypen:

  • Superior: 26m2, keuze uit tuin- of rivierzicht, maximaal 2 personen.
  • Deluxe: 30m2, keuze uit tuin- of rivierzicht, maximaal 2 personen met een extra bed.
  • Deluxe Colonial: 30m2, in de voormalige residentie waar de unieke sfeer van vroegere tijden behouden is gebleven.
Voorzieningen

U kunt binnen dineren in het restaurant met uitstekende keuken of kiezen voor een diner op het terras. De lichtjes langs de rivier en de verlichte citadel vormen het decor voor uw diner. De gezellige bar zorgt voor een ontspannen avond. Het nodigt uit om in dit hotel wat langer te verblijven.

  • Restaurant
  • Bar in de lobby en een pianobar
  • Zwembad met whirlpool
  • Spa met sauna, stoombad, jacuzzi en alle mogelijke behandelingen.
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën