Dalat, Dalat Palace Heritage Luxury Hotel

Vietnam

Het Dalat Palace Heritage Luxury Hotel is de crème de la crème van de koloniale tijd. Gelegen aan de westkant van het meer heeft het een prominente plaats in de stad. Het is echt een paleis, hoewel het officieel nooit deze status heeft gehad. Vele staatshoofden, acteurs, en gouverneurs gingen u voor over de brede trappen. In alle brede gangen en vertrekken hangen mooie schilderijen die u aan vervlogen tijden doen herinneren. Het meubilair is ook in de oud-Franse stijl om alles passend te maken. Met een verblijf in dit hotel voelt u zich even koning of koningin.

Locatie

Op een klein stukje lopen vanaf het meer gelegen. De markt en het centrum met alle winkeltjes en restaurants is zo’n 15 minuten lopen. Omdat de meeste bezienswaardigheden van Dalat wat verder uit elkaar liggen is een taxi aan te raden.

Accommodatie

Het hotel beschikt over 43 kamers en 4 verschillende kamertypen;

  • Superior, 28m2
  • Luxury, 44m2
  • Luxury met balkon, 44m2 plus enorm balkon
  • Suite, 90m2

In alle kamers heeft u ofwel uitzicht op het meer of de kathedraal. In de kamers ligt een prachtige houten vloer en de Franse, koninklijke stijl ziet u onder andere terug in de zijden hemel boven het bed, zware gordijnen en een toepasselijke kroonluchter. De luxury kamers hebben een ruim zitgedeelte met openhaard in de kamer. De fraaie koninklijke stijl is ook zeker in de prachtige badkamer terug te vinden, het bad staat op pootjes met luxe kranen en het tegelwerk is een plaatje. De kamers beschikken tevens over hedendaagse service zoals satelliet tv, minibar, telefoon, kluis en haardroger.

Voorzieningen

Bij dit prachtige verblijf is een chique diner vanzelfsprekend. In het gastronomische restaurant ‘Rabelais’ bent u hier aan het juiste adres. Dit restaurant heeft eerder prijzen gewonnen. Er is ook een speciale wijnkamer met de beste wijnen vanuit de hele wereld. Uw ontbijt is een uitgebreid buffet.

Op een mooie dag kunt u in de tuin heerlijk vertoeven in de zon, met een uitzicht op het meer en de omgeving. In de directe omgeving van het hotel ligt een 18 holes golfbaan. En diverse tours kunt u bij de tourdesk regelen. Natuurlijk biedt het hotel ook: kluisjes bij de receptie, wasservice, roomservice, eigenlijk: wat u maar wenst.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën