Hotels in Centraal Vietnam

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Centraal Vietnam. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw rondreis door Vietnam. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Centraal Vietnam? Onze landendeskundigen helpen u graag.

An Bang, Aira Boutique

Een kleinschalig, modern boutique hotel aan het witte zandstrand van An Bang.

An Bang, An Bang Seaside Village

De bungalows en villa's van An Bang Seaside Village liggen verspreid door het dorp, alle op korte loopafstand van het witte zandstrand. 

 

 

 

 

Hoi An, Legacy Hoi An Resort

Het sfeervolle Legacy Resort ligt aan de rustige kant van de rivier, tussen het oude centrum van Hoi An en het strand.

Hoi An, Beach Resort

Rivier en zee vinden elkaar bij het ruim opgezette Hoi An Beach Resort. Een heerlijk strandresort met veel faciliteiten.

Hoi An, Wyndham Garden Hoi An

Mooi resort op loopafstand van het eigen privé-strand. Ook gaat er op gezette tijden een shuttlebus naar het centrum van Hoi An. 

Hoi An, Palm Garden Resort

Zoekt u een luxe tropisch strandresort? Het Palm Garden Resort heeft een grote tuin met zwembad, én ligt direct aan het strand.

Hoi An, Victoria Hotel

Het Victoria Beach Resort is een prachtig resort dat pal aan het strand nabij Hoi An ligt. Het hotel is gebouwd als een traditioneel vissersdorpje, met smalle straatjes en vijvers.

Hoi An, Betel Garden Villa's

Gastvrijheid en een gezellige informele sfeer zijn de sleutelwoorden in deze kleinschalige accommodatie. De nette kamers staan in een goed verzorgde tuin vol met bloemen.

Hoi An, Four Seasons The Nam Hai

Als u op zoek bent naar absolute topklasse dan hoeft u niet verder te zoeken. In de tuin van dit resort staan luxe villa's. 

Hue, Villa Hotel

Een fijn verblijf in het hart van Hue. Dit hotel wordt gerund door enthousiaste studenten van de naastgelegen hotelschool.

Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Contact met Gionne
Verenigde-staten-noordoost-amerika-route66_1_606125
Mariska
Wat een fijn land is dit. Je bevindt je echt in Azië, heel authentiek. Traditionele bergvolkeren, mooie natuur en rijstvelden.
Contact met Mariska
Azie-Vietnam-Hoi-An_1_613460
Danique
De diversiteit van het land, de ene keer groen, de andere keer water, heeft mij verliefd doen worden op Vietnam.
Contact met Danique