Hotels in Centraal Vietnam

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Centraal Vietnam. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Vietnam. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Centraal Vietnam? Onze landendeskundigen helpen u graag.

An Bang, Vina Beach Villa

Kleinschalige, moderne accommodatie met ruime kamers en stijlvolle inrichting. Op loopafstand van het strand en lokale restaurantjes.

 

An Bang, Dai An Phu Villa

Stijlvolle, moderne accommodatie gelegen in An Bang, op loopafstand van het strand. 

An Bang, Aira Boutique

Een kleinschalig, modern boutique hotel aan het witte zandstrand van An Bang.

An Bang, An Bang Seaside Village

Geniet van de Vietnamese gastvrijheid in de kleinschalige accommodatie, An Bang Seaside Village. De bungalows liggen op een kleine 100 meter afstand van het witte zandstrand. 

 

 

 

 

Buon Ma Thuot, Dakruco

Zeer net viersterren hotel net buiten het centrum van Buon Ma Thuot. Het hotel heeft een grote ontvangstruimte met moderne zitgelegenheid, waar vriendelijk personeel u van harte welkom...

Buon Ma Thuot, Dam San

Prima 3 sterren hotel met groot zwembad aan de rand van Buon Ma Thuot. De kamers zijn simpel en schoon. De mensen aan de balie spreken redelijk Engels en zijn zeer behulpzaam.

Dong Hoi, Sun Spa Resort

Het Sun Spa Resort is een groot resort, direct gelegen aan het uitgestrekte strand van Nhat Le. Het hotel is verdeeld over verschillende gebouwen.

Hoi An, Beach Resort

Rivier en zee vinden elkaar bij het ruim opgezette Hoi An Beach Resort. Een heerlijk strandresort met veel faciliteiten.

Hoi An, Betel Garden Villa's

Gastvrijheid en een gezellige informele sfeer zijn de sleutelwoorden in deze kleinschalige accommodatie. De nette kamers staan in een goed verzorgde tuin vol met bloemen.

Hoi An, Four Seasons The Nam Hai

Als u op zoek bent naar absolute topklasse dan hoeft u niet verder te zoeken. The Nam Hai is écht een fantastisch hotel! Dit luxe resort behoort tot de Four Seasonsgroep. De enorme tuin...

Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Contact met Gionne