Hotels in Centraal Vietnam

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Centraal Vietnam. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Vietnam. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Centraal Vietnam? Onze landendeskundigen helpen u graag.

An Bang, Aira Boutique

Een kleinschalig, modern boutique hotel aan het witte zandstrand van An Bang.

An Bang, An Bang Seaside Village

De bungalows en villa's van An Bang Seaside Village liggen verspreid door het dorp, alle op korte loopafstand van het witte zandstrand. 

 

 

 

 

An Bang, Vina Beach Villa

Kleinschalige, moderne accommodatie met ruime kamers en stijlvolle inrichting. Op loopafstand van het strand en lokale restaurantjes.

 

An Bang, Dai An Phu Villa

Stijlvolle, moderne accommodatie gelegen in An Bang, op loopafstand van het strand. 

Buon Ma Thuot, Dakruco

Zeer net viersterren hotel net buiten het centrum van Buon Ma Thuot. Het hotel heeft een grote ontvangstruimte met moderne zitgelegenheid, waar vriendelijk personeel u van harte welkom...

Buon Ma Thuot, Dam San

Prima 3 sterren hotel met groot zwembad aan de rand van Buon Ma Thuot. De kamers zijn simpel en schoon. De mensen aan de balie spreken redelijk Engels en zijn zeer behulpzaam.

Dong Hoi, Sun Spa Resort

Het Sun Spa Resort is een groot resort, direct gelegen aan het uitgestrekte strand van Nhat Le. Het hotel is verdeeld over verschillende gebouwen.

Hoi An, Beach Resort

Rivier en zee vinden elkaar bij het ruim opgezette Hoi An Beach Resort. Een heerlijk strandresort met veel faciliteiten.

Hoi An, Little Hoi An Boutique Hotel

Lieflijk kleinschalig hotel, heel leuk ingericht, aan de oever van de Hoai Rivier en zeer nabij de oude stad gelegen, maar net buiten de drukte.

Hoi An, Little Beach Boutique Resort

Mooi resort op loopafstand van het eigen privé-strand. Ook gaat er op gezette tijden een shuttlebus naar het centrum van Hoi An. 

Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Contact met Gionne