De kaart van Tanzania

 

Tanzania ligt aan de oostkust van Afrika, aan de Indische Oceaan.De buurlanden van Tanzania zijn van noord naar zuid: Kenia, Uganda, Rwanda,  Burundi, Congo, Zambia, Malawi en Mozambique. Voor de kust van Tanzania ligt het bekende tropische eiland Zanzibar en het kleinere eiland Pemba. In het noorden ligt het grote Victoria meer en het bekende Serengeti National Park. De totale oppervlakte van het land is ongeveer 947.000 km2 en daarmee is Tanzania 22x zo groot als Nederland. In Tanzania wonen bijna 60 miljoen inwoners.

 

Bekijk de voorbeelden van onze rondreizen door Tanzania.

Onze aanbevelingen voor reizen in Tanzania
Safari-Tanzania-fotograferen-wild
Voorbeeldsafari Tanzania

Rondreis Tanzania: Safari Serengeti Serenade

Noord-Tanzania: Arusha > Natronmeer, ontmoet de Masai > Serengeti National Park, eindeloze vlaktes > Ngorongoro Krater, leeuwen spotten > Lake Manyara National Park Zanzibar zuidoostkust: relaxen op het strand

Tanzania-Serengeti-Migratie
Voorbeeldsafari Tanzania

Rondreis Tanzania: Safari Tanzania

Noord: ArushaTarangire National Park, baobabbomen en olifanten > Ngorongoro Krater, safaritochten op de kratervloer > Serengeti National Park / Ndutu National Park, wildebeesten en zebra's, de Big Five.

Tanzania-Zanzibar-Stonetown-fruitmarkt
Voorbeeldreis Tanzania

Rondreis Tanzania: Noord-Tanzania & Zanzibar

Noord-Tanzania: Arusha > Tarangire National Park, safari > Lake Manyara National Park - flamingo's > Serengeti National Park, de Big Five > Ngorongoro Krater > Zanzibar, slapen in Stonetown en relaxen aan de azuurblauwe oceaan.