Momenteel duurt het langer dan gebruikelijk voordat u een persoonlijk reisvoorstel van ons ontvangt.Lees meer

De kaart van Tanzania

 

Tanzania ligt aan de oostkust van Afrika, aan de Indische Oceaan.De buurlanden van Tanzania zijn van noord naar zuid: Kenia, Uganda, Rwanda,  Burundi, Congo, Zambia, Malawi en Mozambique. Voor de kust van Tanzania ligt het bekende tropische eiland Zanzibar en het kleinere eiland Pemba. In het noorden ligt het grote Victoria meer en het bekende Serengeti National Park. De totale oppervlakte van het land is ongeveer 947.000 km2 en daarmee is Tanzania 22x zo groot als Nederland. In Tanzania wonen bijna 60 miljoen inwoners.

 

Bekijk de voorbeelden van onze rondreizen door Tanzania.

Onze aanbevelingen voor reizen in Tanzania
Safari-Tanzania-fotograferen-wild
Voorbeeldsafari Tanzania

Rondreis Tanzania: Safari Serengeti Serenade

Noord-Tanzania: Arusha, Natronmeer - ontmoet de Masai, Serengeti Nationaal Park - eindeloze vlaktes, Ngorongoro Krater - leeuwen spotten - Manyarameer - Zanzibar zuidoostkust: relaxen op het strand.

Tanzania-Serengeti-Migratie
Voorbeeldsafari Tanzania

Rondreis Tanzania: Safari Tanzania

Noord: Arusha, Tarangire Nationaal Park - baobabbomen en olifanten, Ngorongoro Krater - safaritochten op de kratervloer, Serengeti NP / Ndutu NP, wildebeesten en zebra's, de Big Five.

Tanzania-Zanzibar-Stonetown-fruitmarkt
Voorbeeldreis Tanzania

Rondreis Tanzania: Noord-Tanzania & Zanzibar

Noord-Tanzania: Arusha, Lake Manyara - flamingo's, Serengeti Nationaal Park - de Big Five, Ngorongoro Krater - Tarangire, safari

Zanzibar - slapen in Stonetown en relaxen aan de azuurblauwe oceaan.