Hotels in Tanzania

U kunt hieronder een keuze maken uit de hotels in Tanzania die wij speciaal hebben geselecteerd voor een rondreis door Tanzania. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit onderstaande hotels voor de overnachtigen tijdens uw reis. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige Tanzania helpt u graag verder.

Arusha, Forest Hill Hotel

Een prettige middenklasse hotel aan de voet van Mount Meru. De kamers zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. In de tuin ligt het zwembad dat prachtig zicht biedt op de...

Arusha, African View Lodge

In deze idyllische en kleinschalige lodge begint uw reis door Tanzania gelijk goed. Lovend is het prachtige uitzicht op Mount Meru. Zo wilt u toch ook wakker worden?

Arusha, Moivaro Lodge

Moivaro Lodge ligt op een koffieplantage midden in een natuur van Oost Afrikaanse flora en fauna. Vanaf de luchthaven rijdt u hier ongeveer in een uur heen.

Arusha, Arusha Coffee Lodge

Met een fantastische ligging op een koffieplantage wordt Arusha Coffee Lodge ook wel ‘de parel van Arusha’ genoemd. 

Kilimanjaro, Tentenkampen

Tijdens de Kilimanjaro-trekking slaapt u in eenvoudige tentenkampen. Het uitzicht maakt elke ochtend het verschil.

Lake Eyasi, Kisima Ngeda

In een bosrijk gedeelte van Lake Eyasi ligt Kisima Ngeda. Er zijn slechts 8 tenten, deze liggen naast elkaar, maar zijn van elkaar gescheiden door veel bomen, waardoor u veel privacy...

Tanzania-in-een-Masai-huis-Caroline
Caroline
Een reis door Tanzania is absoluut de moeite waard vanwege de ongetemde bush, eeuwenoude culturen en het paradijselijke Zanzibar.
Contact met Caroline
Eva-Madikwe-Game-Reserve
Eva
Ik zou Tanzania zeker aanraden vanwege de overweldigende diversiteit aan wilde dieren, koraalriffen en de adembenemende Kilimanjaro.
Contact met Eva
Ingrid-Kenia-zebra
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Contact met Ingrid