Passikudah, Maalu Maalu Resort & Spa

Sri Lanka

Sfeervolle huisjes waarvan de daken bedekt zijn met palmboombladeren. Vanaf het restaurant loopt u over een steiger naar het zwembad en verder naar het strand. De meeste huisjes liggen om het zwembad. Erg leuk twee oude vissersboten zijn omgebouwd tot een dinertafel, waardoor u heerlijk aan het strand kunt eten.’s Avonds is het zwembad sprookjesachtig verlicht. Dit is echt vakantie!

Locatie

Gelegen aan het strand van Passikudah.

Accommodatie

Dit hotel heeft totaal 40 kamers. Erg leuk het zijn allemaal bungalowtjes. De meeste zijn om het zwembad heen gebouwd, sommige huisjes liggen er iets verder achter.  De deluxeattic rooms en de panoramic suites zijn met name geschikt voor families, omdat deze kamers een extra bed hebben.

Alle huisjes zijn voorzien van airconditioning, een kluisje, een minibar, en koffie- en theefaciliteiten.

 

 

Kamertypen:

  • 24 deluxerooms:via een trap loopt u omhoog, waar u eerst aankomt bij een zitje buiten met twee stoelen en een tafeltje, vanaf hier heeft u uitzicht over het zwembad. Daarna loopt u naar binnen, deze heeft een houten vloer, een bed en een bureautje met een stoel. Na de slaapkamer komt u in de ruime badkamer, welke een bad heeft en een apart douchegedeelte met een regendouche.
  • 8 deluxeattic rooms: dit zijn echt de familiekamers. Ze zijn gelijk aan de deluxe kamers, maar hebben daarnaast ook een zolder met een tweepersoonsbed waar ook nog twee kinderen of volwassenen kunnen slapen.
  • 4 ocean suites: de kamers zijn gelijk aan de deluxe kamers, maar de badkamers hebben ook een jacuzzi. Deze kamers hebben anders dan de naam doet vermoeden geen direct zeezicht. Elk huisje heeft tweeoceansuites, voor zowel beneden als boven. Er staan twee huisjes met elk 2 kamers naast elkaar welke gescheiden worden door een zwembad en een houten dek, waar u heerlijk kunt dineren. Hier bevindt zich ook een stoomcabine.
  • 4 panoramic suites: gelijk aan de ocean suites, met als enige verschil dat deze kamers een zolder met een bed hebben waardoor deze suites geschikt zijn voor 4 personen en voor bijvoorbeeld families.
Voorzieningen

Het hotel heeft twee restaurant, een bar op het strand (in een oude visserboot,welke erg sfeervol is) een zwembad, watersportmogelijkheden en een spa. Er is wifi aanwezig.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën