Negombo, Jetwing Blue

Sri Lanka

Eén van de mooiste hotels aan het zandstrand van Negombo. Dit hotel straalt perfectie en verfijning uit, te merken aan de mooie inrichting van de kamers, maar natuurlijk ook aan de publieke ruimten. Alles klopt, de sfeer is prettig.

Locatie

Pal aan het brede en mooie zandstrand van Negombo.

Accommodatie

Er zijn in totaal 104 kamers, gevestigd in wooneenheden met drie verdiepingen. Alle kamers hebben een balkon of terrasje. Er zijn kamers met tweepersoons bed en kamers met twee eenpersoons bedden. Overal kan een extra bed worden bijgezet.

De inrichting van alle kamers is werkelijk prachtig: modern chique. De vloeren zijn bedekt met linoleum, in tegelmotief.

Belangrijk aspect: vanuit alle kamers is uitzicht op zee.

 

Kamertypen:

  • Deluxe rooms. Zeer groter kamers. achter de mooie zitbank is de badkamer met het ligbad achter de glazen afscheiding (maar: er is een rolgordijn).
  • Superdeluxe rooms. Het is eigenlijk een deluxe room, waar een extra bed bij wordt gezet (prima bed), met ernaast een living (tafel, 4 stoelen en een zitbank). Dus voor drie personen.

Maar, heel slim bedacht: aan de andere kant van de living is een tussendeur naar een deluxe room. In totaal kun je met 6 personen hier verblijven (met extra bed). Het is dan eigenlijk een familyroom.

  • Suites: Heel ruim, nog groter. Natuurlijk het allermooiste (en duurste).
Voorzieningen

Bij het hotel zijn er meerdere restaurants en een zwembad (prachtig! Met kinderdeel). De ligbedden staan heel idyllisch onder de palmbomen. Verder is er een spa en gym. Er is wifi.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën