Bentota, Centara Ceysands resort & Spa

Sri Lanka

Wat een bijzondere ervaring. Per boot komt u aan bij uw accommodatie. Met een kleine of grote boot, afhankelijk van het aantal personen, wordt u naar de overkant van de Bentota rivier gebracht. Dit resort ligt tussen de Bentota rivier en de zee. Dit hotel is geschikt voor families met kinderen, er is een kidsclub en er zijn veel watersportmogelijkheden.

Locatie

Dit resort ligt tussen de Bentota rivier en de Indische oceaan.

Accommodatie

Alle kamers hebben uitzicht op de rivier of de zee. Het hotel is erg langgerekt, er zijn in totaal 4 verdiepingen.Er zijn kamers met een kingsizebed of met twee tweepersoonsbedden. Ideaal voor gezinnen. En er zijn kamers met een verbindingsdeur tussen twee kamers.

De kamers zijn voorzien van airconditioning, een minibar, een kluisje en koffie- en theefaciliteiten.

Er zijn 164 kamers.

 

Kamertypen:

  • Superior rooms: mooi en ruim, smaakvol ingericht door de houten vloer en de prachtige blauwe kleuren. Deze kamers hebben uitzicht over de rivier. Het enige nadeel is dat deze kamers geen balkon hebben.
  • Superior oceanview rooms: gelijk aan de superior kamers, maar ruimer en deze kamers hebben een balkon met zwembadzicht en gedeeltelijk zeezicht.
  • Deluxe oceanview rooms: gelijk een bovenstaande maar ruimer en de kleurstelling is anders, meer aardekleuren.
  • Deluxe poolside terrace rooms: gelijk aan bovenstaande kamers, met als enige verschil, dat deze kamers op de begane grond staan en slechts een paar stappen bij het zwembad vandaan zijn.
Voorzieningen

Het hotel heeft zowel twee restaurants als twee bars, een heel groot zwembad, een gym, spa en watersportmogelijkheden, evenals een kidsclub.

Verder is er wifi aanwezig.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën