Passikudah, Amaya Beach resort

Sri Lanka

Luxe hotel in moderne, strakke stijl, alles is ruim opgezet. Voor degenen die van wat grootschaliger accommodaties houden is dit een goede keuze. Het ‘hoofdgebouw’ is in minimalistische stijl. De kamers daarentegen zijn warm ingericht. Het hotelterrein (de tuin en het strand) zijn groot. Je hebt volop de ruimte. Op veel plaatsen staan overigens schitterende antieke decoraties!

Locatie

Aan het strand gelegen, waar meerdere hotels zijn. ernaast ligt het strand voor de lokale bevolking, heel veel bootjes liggen daar.

Accommodatie

Alle kamers hebben een balkon of terras met zitje. De kamers zijn gevestigd in 5 wooneenheden, 2 of 3 verdiepingen. In totaal zijn er 125 kamers.

 

Kamertypen:

  • Superior rooms: mooie ruime kamers. Er zijn kamers met tweepersoons bedden en kamers met twee aparte bedden. Er is een glazen doorkijkje van de kamer naar de wastafel (er is ook een gordijntje). Mooie badkamer. Geen zicht op zee, maar op de tuin.
  • Deluxe rooms: helemaal gelijk aan de superior rooms. Verschil: schuin vanuit uw kamer ziet u de zee.
  • Premium deluxe rooms: deze zijn ongeveer 40 % groter dan de kamers hierboven beschreven. Mooie zitbank. En: vanuit de kamer doorkijk naar de badkuip (maar: je kunt het gordijntje ook laten zakken). Ook de badkamer is ruimer.
  • Suites: er zijn 4 verschillende suitetypes: deluxe, executive, Amaya Spa suite en family residence. Uiteraard zijn de suites weer ruimer en luxer dan de andere kamertypen en ook de suites verschillen.
Voorzieningen

Er zijn twee restaurants (zowel binnen als buiten), een bar/lounge (uitkijkend op zwembad). Er is een mooi zwembad met kinderdeel, een spa en een gym. Wifi is aanwezig.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën