Kapiti Island, Kapiti Island Lodge

Nieuw-Zeeland

Wat een unieke ervaring, slapen in het natuurreservaat op Kapiti Island! Na een dag op pad te zijn geweest in de natuur is het avontuur nog niet voorbij. Juist in de avond is de zeldzame kiwi-vogel actief. Wie weet hoor je hem wel vanuit je bed in de eenvoudige tent of cabin.

Locatie

De tenten en cabins zijn gelegen op Kapiti Island, voor de kust van de Kapiti Coast en Wellington. Je bereikt het eiland per boot vanuit Paraparaumu Beach. 

Accommodatie

De verblijfsmogelijkheden zijn basic, maar de ervaring is het zeker waard. Je wordt gewekt door het geluid van vogels en wie weet hoor je in de avond de kiwi wel vanuit je bed. De verschillende kamertypes zijn verspreid over het eiland en zijn alleen te voet te bereiken.

 

Kamertypes:

  • Camping: een nette permanente tent met een terrasje en gedeelde sanitaire voorzieningen. De tenten zijn voorzien van beddengoed, maar je dient je eigen handdoeken mee te nemen.
  • Cabins: midden in de natuur van de Waiorua Valley liggen de cabins met gedeelde sanitaire voorzieningen. Er zijn zowel eenpersoonsbedden, als twijfelaars en stapelbedden. De cabins zijn voorzien van beddengoed, maar je dient je eigen handdoeken mee te nemen.
  • Ensuite: huisje nabij de kust met ensuite badkamer met douche. Het huisje heeft twee slaapkamers en een extra bed kan erbij geplaatst worden: ideaal voor gezinnen!
Voorzieningen
  • Excursiemogelijkheden                               

 

Er is geen zwembad op Kapiti Island.

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën