Sossusvlei, Sossus Dune Lodge

Namibie

Met de allerbeste ligging direct in het Namib Naukluft National Park is Sossus Dune Lodge echt heel uniek. Nog voor zonsopkomst zijn de eerste voetstappen op het rode zandduin van Sossusvlei van u, hoe bijzonder is dit! De lodge is gebouw geheel in harmonie met de omgeving en biedt spectaculair uitzicht over de woestijn.

Locatie

De enige lodge die direct in het Namib Naukluft National Park is gelegen. Groot voordeel is dat u als eerste de rode zandduinen bereikt en zo getuigen bent van een oogverblindende zonsopkomst. En….. de laatste bent die Sossusvlei verlaat waardoor u ook optimaal van de zonsondergang kan genieten. Het kleurenspel dat zich afspeelt tegen de rode zandduinen is niet na te vertellen, dat moet u zelf zien en ervaren.

Accommodatie

Uniek, stijlvol en persoonlijke service, dat zijn de sleutelwoorden van Sossus Dune Lodge. Een verhoogt houten wandelpad leidt naar de chalets in de traditionele Ovambo-stijl zijn gebouwd. Alle openbare ruimtes hebben uitzicht op de droge woestijn. De sfeervolle inrichting met houten vloeren en comfortabele leren stoelen zorgen voor een Afrikaanse uitstraling. Bestel een drankje aan de bar, neem plaats in de lounge en maak een praatje met andere gasten. Lekkere maaltijden worden binnen of bij mooi weer buiten geserveerd. Op de warme momenten van dag biedt het (kleine) zwembad uitkomst voor een verfrissende duik. Rij zelf naar de Sossusvlei of nog beter nog reserveer een excursie onder begeleiding van een ervaren gids. Ontdek Sesriem Canyon zelf te voet, dit is prima te doen.

 

Kamertypen:

  • Chalets. De 23 chalets zijn ruim en schitterend, aan weerzijde van het centrale deel, gelegen. Ze staan op palen en de inrichting is erg stijlvol met veel Afrikaanse tinten. Het slaapgedeelte is voorzien van een bed met muskietennet. De luie loungebanken staan voor de grote ramen zodat u geen moment van het prachtige uitzicht zult missen. De badkamer is ruim en heeft een douche en apart toilet. Een fan en koffie/theefaciliteiten zijn aanwezig. De grote veranda is uitnodigend voor een sundowner terwijl de zon langzaam achter de duinen verdwijnt. Afhankelijk van de ligging is er uitzicht over de duinen of op de bergen/canyon.
  • Honeymoon. Deze chalets liggen helemaal privé aan beide uiteinden zodat er voldoende privacy is. De inrichting en faciliteiten zijn gelijk aan de chalets maar als extra is er een open lounge. Geniet romantisch samen van de fraaie sterrenhemel en…natuurlijk elkaar.
Voorzieningen
  • Restaurant
  • Bar
  • Lounge
  • Zwembad (klein)
  • Excursies naar Sossusvlei en Sesriem Canyon
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën