Etosha National Park, Etosha Village

Namibië

Een prettige middenklasse lodge op een steenworp afstand van het beroemde Etosha National Park. Een plek voor jong en oud met veel faciliteiten. Luieren aan het zwembad of op safari in het park, de keuze is aan u!

Locatie

Etosha Village ligt 2 kilometer van de zuidelijke Andersson Gate, de toegangspoort tot Etosha National Park. Prima bereikbaar via de C38 vanuit Outjo. Dit is de plek waar u op safari gaat, met de huurauto of een georganiseerde trip in een open voertuig.  De vele waterdrinkplaatsen in het park hebben aantrekkingskracht op het grote en kleine wild. Hier komt de zeldzame zwartkop impala voor, maar ook het vogelleven is groots.

Accommodatie

Gezellig en informeel, dat is de beste omschrijving voor Etosha Village. De lodge is ontworpen in de stijl van een typisch landelijk Namibisch dorpje,  met veel steen en riet. Het restaurant is volgens de oude traditie opgedeeld in drie delen: een voor mannen, een voor de vrouwen en de derde voor ouderen en kinderen. Maar wees gerust, geheel volgens de hedendaagse traditie eet u altijd samen. De maaltijden zijn in buffetvorm. Geniet van een drankje in de buitenbar. Op een frisse winteravond wordt het kampvuur aangestoken zodat u er toch warmpjes bijzit. Tussen de safaritochten door is het goed vertoeven aan het grote zwembad. Dompel weg in een comfortabele stoel onder de parasol. Er is nog een kleiner zwembad dat direct grenst aan het kinderbad. Vergeet niet om in de avond door de telescoop te kijken, dit is namelijk de kans om de zuidelijke sterrenhemel, de Melkweg en zelf Saturnus te zien, een onvergetelijke ervaring.

 

Kamertypes:

  • Unit: midden in het inheems mopanebos zijn 55 units op een verhoogd houten dek geplaatst. Uw privacy is gewaarborgd. De inrichting is modern in Afrikaanse safaristijl. Voor de grote schuifdeuren is een hor geplaatst, zo kunt u ’s nachts genieten van de dierengeluiden en ontwaken met prachtig uitzicht op de natuur. Het ruime slaapgedeelte met aparte bedden grenst aan de buiten-badkamer met douche en toilet. Airconditioning en een kluis zijn aanwezig. Voor de unit is een patio met zitje met zicht op de bush.
Voorzieningen
  • Safari-activiteiten
  • Restaurant
  • Bar
  • Zwembad en kinderbad
  • Winkel
  • Parkeergelegenheid
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën