Aus, Desert Horse Inn

Namibie

Genesteld tussen granietrotsen, met fraaie vergezichten op het verlaten landschap, ligt de Desert Horse Inn aan de rand van het Gondwana Sperrgebiet Rand Park. Een gezellig onderkomen met een prettige ambiance en veel faciliteiten.

Locatie

Desert Horse Inn is een perfecte uitvalsbasis om de naaste omgeving goed te verkennen. Het is vanuit de Fish River Canyon goed te bereiken. Ook vanuit Lüderitz op weg naar Sossusvlei is het een ideale stop. Wilt u van een bijzonder spektakel genieten, rij dan naar de plaats waar de wilde paarden leven. Op korte afstand van de lodge zijn ze in hun natuurlijke omgeving te zien.

Accommodatie

Een fijne middenklasse accommodatie. Er is een zwembad met rondom comfortabele ligbedden waar het na een inspannende dag goed toeven is. De informele lounge en bar zijn ideale plekken voor een drankje voorafgaand aan het diner. In het restaurant worden smakelijke gerechten geserveerd. Bij de receptie is wifi. Er zijn veel excursies en avontuurlijke tochten te maken. Wandel door het heuvelachtig landschap en stop regelmatig om van de buitengewone uitzichten te genieten. Ook voor mountainbike liefhebbers is dit een eldorado. Trek er zelf op uit of reserveer een activiteit. Bij Desert Horse Inn zult u zich geen moment vervelen.

 

Kamertypen:

  • Standaardkamers. Er zijn 20 kamers met 2 aparte bedden en 7 kamers met 3 aparte bedden. De sfeervolle en ruime kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet.  Fan, verwarming voor de koele avonden, koffie/theefaciliteiten en een kluis zijn de overige faciliteiten. Uw veranda biedt een schitterende uitzicht op het landschap.
  • Familiekamer. Gelijk aan de standaardkamer maar ruimer van opzet.
Voorzieningen
  • Restaurant
  • Bar en lounge
  • Zwembad
  • Parkeergelegenheid
  • Gratis wifi
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën