Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Kwart dag

Een unieke ervaring die u nooit vergeet! In de vroege ochtend zweeft u over het mooiste landschap van Namibië: de Sossusvlei. De rode zandduinen worden langzaam helderder en voor u het weet is de zon opgekomen.

 

U wordt vandaag dus vroeg opgehaald. Rond de klok van 06:00 uur staat uw transferbus klaar. Misschien heeft u vannacht wel gedroomd wat voor spektakel u vandaag gaat zien! Pas als u het zelf ervaren heeft, kunnen wij dit moment goed beschrijven.

 

De crew die u tijdens de vaart begeleidt, is al druk in de weer om de luchtballon in gereedheid te brengen. Het is tijd om te gaan en de luchtballon stijgt langzaam op. Terwijl de zon langzaam boven de hoogste zandduinen ter wereld oprijst, staat u eerste klas om van dit natuurspektakel te genieten. Het uitzicht vanuit de lucht is indrukwekkend, een waar spektakel. Geniet van de rust die af en toe verstoord wordt door de ballonvaarder als hij het tijd vindt om alles vanaf grotere hoogte te bewonderen.

 

Na 45 minuten wordt de daling ingezet en staat er een heerlijk ontbijt op u te wachten: een champagneontbijt. Proosten op deze ochtend doet u in stijl, met een glaasje bubbels.

 

Inclusief alle toegangsprijzen, champagneontbijt