Pyin Oo Lwin, Kandawgyi Hill Resort

Myanmar

Een fraai Engels landhuis. In dit stijlvolle historische gebouw kunt u nu logeren, maar de bungalows in de tuin rondom deze cottage zijn ook leuk! Het is bijzonder om hier te logeren, niet zozeer qua luxe, maar wel voor de sfeer. U waant zich even in de koloniale tijd. Wij vinden dit één van de leukste middenklasse hotels in Pyin Oo Lwin. Het landhuis is aan de buitenkant rood geschilderd.

Locatie

Deze accommodatie ligt buiten het plaatsje Pyin Oo Lwin, tegenover de botanische tuin. U wandelt er in 5 minuten heen (vraag even bij de receptie waar de ingang is). U heeft vanaf de tuin een mooi uitzicht over het meer. Er zijn goede wandelmogelijkheden in de omgeving. Het is heerlijk rustig. In circa 10 minuten rijdt u naar het centrum van Pyin Oo Lwin. Een geweldig restaurant bij het stadje is The Club Lounge.

Accommodatie

Het grootste deel van de kamers is ondergebracht in de tuinbungalows, een klein deel is gevestigd in het Engelse landhuis. Twee totaal verschillende stijlen dus.

De kamers hebben geen airco, is ook niet echt nodig, Pyin Oo Lwin ligt hoog.

De badkamers zijn eenvoudig, maar functioneel. Er is een föhn en een waterkoker.

 

Kamertypen:

* Deluxe garden rooms: dit zijn de tuinbungalows. De kamers zijn keurig, wel sober (enige kleur en decoratie zou wonderen doen).

* Deluxe rooms: er zijn enkele kamers van dit type in het historische landhuis. De stijl is zoals die hoort te zijn: klassiek, historisch. De kamers zijn ruim, maar niet luxe, wel netjes. De vloeren zijn van hout, evenals het meubilair.

* Suites: Er zijn 2 suites in het landhuis, deze zijn nog ruimer.

Voorzieningen

Er is een klein restaurant bij het hotel (in een voormalige huiskamer, het heeft absoluut stijl, al is het niet luxe).

De entree van de botanische tuin is bij uw overnachting inbegrepen.

Bij de botanische tuin is een zwembad, waar u gebruik van kunt maken. De mooie tuin bij hotel Kandawgyi Hill maakt uw verblijf hier extra aangenaam!

Er is een kluisje bij de receptie en het hotel biedt roomservice. 

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën