Nyaung Shwe, Amazing Nyaung Shwe

Myanmar

Wat een prachtig kleinschalig hotel! Het ligt in het centrum van Nyaung Shwe, maar wanneer u het terrein van dit hotel oploopt heeft u niet het idee meer dat u in een stad verblijft, het ligt in een zeer leuk aangelegde tuin. Wij vinden dit een erg leuk hotel in Nyuang Shwe.

Locatie

Het hotel ligt in het centrum van Nyaung Shwe, op nog geen vijf minuten lopen van de hoofdstraat. Achter het hotel ligt een leuk Italiaanse restaurant genaamd Golden Kite. U vindt op nog geen twee minuten lopen richting de hoofdstraat een goed Birmees restaurant.

Accommodatie

Dit kleine hotel telt slechts 16 kamers, verdeeld over twee verdiepingen. Alle kamers hebben televisie, airco, kluisje en een minibar.
Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en kamers met een tweepersoonsbed (double room)

Kamertypen:

 

  • Deluxe room: zijn zowel op de begane grond als op de 1e verdieping gelegen. De kamers zijn ruim en hebben een mooie houten vloer. Voor het raam staat een zitje. De kamers hebben een balkon of terras (afhankelijk van welke verdieping). De badkamer heeft alleen een douche.

 

  • Studio Suites: deze zijn ruimer dan de deluxe rooms en gelegen op de twee hoeken (begane grond en eerste verdieping). De badkamer heeft een prachtig bad. Erg leuk, de badkamer kan via een houten schuifluik bij de het slaapdeel getrokken worden zodat u vanuit bad toch nog met elkaar kunt praten. Er is ook een aparte douche.

 

  • Amazing Suite: hier is er slechts één van en is nog wat ruimer dan de Studio Suite. Deze kamer is gelegen op de 1e verdieping. Ook deze badkamer kan via een schuifluik bij het slaapdeel betrokken worden. Via een klein trappetje komt u bij een smaller stukje van de kamer waar een sofa staat met uitzicht op de stad.
Voorzieningen
  • Restaurant
  • Spa
  • Fietsverhuur
  • Wifi
  • En alle andere voorzieningen die bij een hotel behoren (wasservice, roomservice, etc.)
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën