Phonsavan, Vansana Phonsavan

Laos

Het hotel ligt tegen een heuvel aan en biedt een mooi uitzicht over de omgeving. Alle kamers hebben een privé balkon met uitzicht op het dorp. Het hotel is redelijk modern, maar enigszins sober.

Locatie

Vansana Phonsavan ligt op slechts een paar minuten rijden van het centrum en een half uur rijden van de Vlakte der Kruiken. 

Accommodatie

Alle kamers beschikken over een tv, minibar, koffie en thee faciliteiten en badkamer. Alle kamers zijn voorzien van een ventilator.  Airconditioning is in deze omgeving niet nodig, omdat de temperatuur erg kan dalen. 

 

Het ontbijt: verwacht hier niet te veel van dan valt het misschien nog mee. Het ontbijt is echt karig. Maar er is geen andere keuze qua hotels, dit hotel is nog het beste. 

 

Kamertypen:

  • Standaard double kamer
  • Standaard twin kamer
  • VIP kamer
Voorzieningen

Vansana Phonsavan biedt een gratis shuttle service naar het centrum. U kunt tevens gebruik maken van Internet in het hotel en bij de receptie zijn kluisjes. Er is een klein winkeltje in het hotel. 

Tevens beschikt het hotel over een bar en een restaurant. In het restaurant worden lokale en westerse maaltijden gereserveerd, tegen een redelijke prijs en u kunt snacks bestellen.

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën