Nam Kan National Park, Gibbon Experience

Laos

Overnachten in een boomhut op 30 tot 40 meter boven de grond; dat is een bijzondere ervaring. Vanuit uw bed heeft u uitzicht over de boomtoppen van het Nam Kan National Park. U slaapt op dezelfde hoogte als de gibbons die in dit gebied leven. De boomhutten van Gibbon Experience zijn alleen per zipline bereikbaar, dus niet geschikt voor mensen met hoogtevrees.

Locatie

U verblijft hoog in een boom, middenin Nam Kan National Park.

Accommodatie

U verblijft samen met de andere reizigers uit uw groep (maximaal 8 personen) in dezelfde boomhut. In de boomhut liggen matrassen op de grond voor twee personen, met een klamboetentje er overheen. De bedden zijn voorzien van schoon beddengoed, en er ligt een handdoek voor u klaar. Voor het toilet en de douche hoeft u niet helemaal naar beneden. Die zijn bij uw hut aanwezig, maar wel in de openlucht. Een mooiere jungle-ervaring is haast niet mogelijk!

Voorzieningen

Er is stromend water in de boomhut. Het water komt uit een nabijgelegen bron en is drinkbaar. Neem zelf een waterfles mee die u kunt vullen voor tijdens uw wandelingen.

 De maaltijden worden (net als u) per zipline naar uw hut gebracht en aldaar geserveerd. Water, koffie en thee zijn de enige verkrijgbare dranken.

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën