Vang Vieng, Bearlin Bungalow

Laos

Vrijstaande bungalows gelegen in een ruime tuin, buiten de drukte van Vang Vieng. In het kleine restaurant worden ontbijt en diner geserveerd. De Duitse eigenaar heeft een selectie bieren in huis gehaald, maar andere drankjes zijn er natuurlijk ook. De sfeer is gemoedelijk en familiair. Hier logeert u in alle rust, terwijl de bezienswaardigheden van Vang Vieng niet ver weg zijn.

Locatie

Rustig gelegen op het platteland van Vang Vieng, op route naar de Blue Lagoons. Te voet is het een klein half uur naar het centrum van Vang Vieng, aan de andere zijde van de rivier. Tip: huur een fiets en u bent er binnen 10 minuten.

Accommodatie

Bearlin Bungalow heeft 10 vrijstaande bungalows die verspreid over de grote tuin staan. In het voorste deel van de tuin, dichtbij het hoofdgebouw waar de receptie, het restaurant en de bar te vinden zijn, staan 6 bungalows. Verder naar achter staan nog eens 4 bungalows op een rij met uitzicht op het zwembad. Alle bungalows hebben een veranda met zitje, airconditioning, ventilator, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche.

Voorzieningen
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Fietsverhuur
  • Wifi
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën