San Gerardo de Dota, Trogon Lodge

Costa Rica

Prachtig gelegen accommodatie in een groene vallei omringd door nevelwoud. De Trogon Lodge is volledig uit hout opgebouwd, wat helemaal past in de omgeving. San Gerardo de Dota is het gebied van de beroemde quetzal vogel. Vanuit de lodge kunt u, vroeg in de ochtend, samen met een getrainde gids op zoek gaan naar deze kleurrijke vogel. De lodge heeft ook een eigen canopy parcours uitgezet met de finish bij de lodge.

Locatie

Gelegen in de Savegre vallei midden in het nevelwoud. Vanaf San José rijdt u er in zo’n 3 uur naartoe (ca. 90 km). Het dorpje San Gerardo de Dota telt maar 220 inwoners. Op ca. 9 km van het dorp ligt Los Quetzales National Park.

Accommodatie

De lodge beschikt over 24 standaard kamers verspreid over 12 gebouwen. Het ene gebouw ligt dichter bij het restaurant en het andere gebouw wat hoger in het bos. De paden tussen de gebouwen zijn soms ongelijk. Er zijn 10 kamers met 1 queen bed,  10 kamers met 1 queen en 1 single bed en 4 kamers met 2 queen bedden (geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen). Elke kamer heeft een gaskacheltje die ’s avonds voor u wordt aangestoken.

 

Bekijk het filmpje over Trogon Lodge

Voorzieningen
  • Restaurant voor ontbijt, lunch en diner
  • Bar
  • Wifi (in het restaurant)
  • Trails (wandelroutes)
Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën