Hotels Costa Rica

U kunt u hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Costa Rica. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Arenal National Park, Casa Luna

Rustig gelegen hotel met uitzicht op de actieve Arenal vulkaan. De koloniale stijl waarin het hotel is gebouwd en de mooie tuin zorgen voor een ontspannen sfeer.

Arenal National Park, Nayara Resort & Spa

In 2015 heeft Nayara de tweede plek gepakt voor het beste hotel van de wereld. U verblijft in een waar paradijs, vlakbij het Arenal Volcano National Park.

Cahuita, Suizo Loco Lodge

Geniet van de rust in de sfeervolle Suizo Loco Lodge. U komt oog in oog te staan met de vele diersoorten die Costa Rica rijk is in het kleinschalige Cahuita en de omliggende natuur.

Caño Negro, Natural Lodge

Middenklasse accommodatie aan de rand van het natuurreservaat Caño Negro. In het restaurant kunt u, naast ontbijt, terecht voor lunch en diner.

Caño Negro, Hotel de Campo Caño Negro

De Italiaanse eigenaar van het kleinschalige Hotel de Campo heeft samen met zijn Costa Ricaanse vrouw een prettige en persoonlijke sfeer weten te creëren.

Centrale Vallei, Finca Rosa Blanca

Als u een koffieliefhebber bent, moet u eigenlijk wel in dit hotel slapen. U slaap naast de Finca Rosa Blanca plantage. Dichterbij de bron kunt u niet slapen.

Eva-profielfoto
Eva
Ik heb al diverse landen in Latijns-Amerika bezocht en de landen fascineren mij enorm. Mijn ervaringen deel ik graag met u!
Contact met Eva