Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels Costa Rica

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Costa Rica. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Arenal National Park, Casa Luna

Rustig gelegen hotel met uitzicht op de actieve Arenal vulkaan. De koloniale stijl waarin het hotel is gebouwd en de mooie tuin zorgen voor een ontspannen sfeer.

Arenal National Park, Nayara Resort & Spa

In 2015 heeft Nayara de tweede plek gepakt voor het beste hotel van de wereld. U verblijft in een waar paradijs, vlakbij het Arenal Volcano National Park.

Boca Tapada, Maquenque Ecolodge

Wordt één met de natuur en verblijf in een kleinschalige ecolodge aan de San Carlos-rivier. Het resort bestaat uit bijna 70 hectare aan tropisch regenwoud. 

Braulio Carrillo, Tapirus Lodge

Comfortabele en natuurvriendelijke lodge bij het Braulio Carrillo National Park. Een heerlijk plekje om te ontspannen en te genieten van de natuur. 

Cahuita, Suizo Loco Lodge

Geniet van de rust in de sfeervolle Suizo Loco Lodge. U komt oog in oog te staan met de vele diersoorten die Costa Rica rijk is in het kleinschalige Cahuita en de omliggende natuur.

Carara National Park, Villa Lapas

Er zijn maar een paar plekken in Costa Rica waar u de dieprode ara kunt spotten. Carara National Park is daar één van. Villa Lapas ligt op korte afstand van dit park, perfect voor...

Eva-profielfoto
Eva Drenth
Ik heb al diverse landen in Latijns-Amerika bezocht en de landen fascineren mij enorm. Mijn ervaringen deel ik graag met u!
Contact met Eva