Bouwstenen Costa Rica

Een actieve of een wat rustigere reis? Of misschien een combinatie? We helpen u graag op weg met het samenstellen van uw eigen Costa Rica reis. Er is zoveel te ontdekken! Er zijn actieve en slapende vulkanen, groene jungles en zoveel verschillende diersoorten. We hebben een aantal bouwstenen door Costa Rica samengesteld, die u met onze hulp aan elkaar kunt koppelen. Wilt u de reis net iets anders? Geen punt. Kijkt u ook bij onze rondreizen Costa Rica. Ook hier veel ideeën om uw eigen Costa Rica reis samen te stellen. 

Voorbeeldreis Costa Rica
3 dagen

Bouwsteen: Spot de schildpad in Tortuguero

Aankomst Guápiles – varen naar uw accommodatie in Tortuguero National Park, excursies: jungletochten per boot en dorpsbezoek – terug naar Guápiles

€ 510,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Costa Rica
4 dagen

Bouwsteen: Junglegeluiden in Corcovado

Aankomst Sierpe – varen naar de accommodatie in Drake Bay, excursies: hike in Corcovado National Park en snorkelen of duiken bij Caño eiland – terug naar Sierpe

€ 930,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Costa Rica
3 dagen

Bouwsteen Costa Rica: Vogels spotten in Boca Tapada

U verblijft in Boca Tapada, één van de beste plekken in Costa Rica om vogels te spotten waaronder de bijzondere groene ara. Samen met een gids gaat u op pad door de jungle, te voet en in een kajak.

€ 360,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Costa Rica
4 dagen

Bouwsteen Costa Rica: Kamperen in Costa Rica

Puerto Viejo de Sarapiquí, slapen in de wildernis, op zoek naar luiaards en toekans, te paard de omgeving ontdekken en floaten over het water.

€ 470,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Costa Rica
3 dagen

Bouwsteen Costa Rica: Raften in Pacuare

San José - transfer naar Pacuare – raften naar de accommodatie – excursies vanuit de accommodatie – raften naar het ophaalpunt voor de transfer terug naar San José.

€ 550,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Costa Rica
3 dagen

Bouwsteen Costa Rica: Spot de quetzal

San Gerardo de Dota – ga op zoek naar bijzondere vogels in het nevelwoud tijdens de vogeltour en voel je zo vrij als een vogel tijdens de canopytour.

€ 440,- Prijsindicatie per persoon
Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara_5_622548
Tamara
Wie wildlife wil spotten in een uitbundig groene omgeving, moet naar Costa Rica gaan! Ik zag prachtige vogels, maar ook luiaards en walvissen.
Contact met Tamara
1-Cocktails-met-zonsondergang_1_329393
Lara Huisenga
In het sfeervolle Latijns-Amerika voel ik me altijd direct thuis. Wat een heerlijk continent. Mijn ervaringen deel ik graag met u!
Contact met Lara