Campbell River, Comfort Inn & Suites

Canada

De Comfort Inn-keten heeft in Campbell River een prima hotel neergezet op een mooie locatie. Met het terras en de lobby direct aan de waterkant, is een mooi uitzicht altijd gegarandeerd. De ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Campbell River of als overnachtingsplaats alvorens u per watervliegtuig de binnenlanden intrekt.

Locatie

Het hotel ligt in de haven, in het centrum van Campbell River. Het kijkt uit op het water en aan de overkant ziet u het zuidelijke puntje van Quadra Island. Het centrum, met diverse restaurants en winkels, ligt op loopafstand, direct achter het hotel.   

Accommodatie

Het hotel heeft alles wat u voor een overnachting in een middenklasse hotel nodig heeft. Alle ruime kamers liggen in het hoofdgebouw, met uitzicht op de achterzijde of met zeezicht. Alle kamers zijn in rustige kleuren ingericht en hebben grote ramen voor daglicht, een televisie, een badkamer met douche in bad, een koelkastje, magnetron en koffiezetapparaat.  

 

Kamertypes:

Er zijn veel verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de kamers zijn niet enorm groot en alle kamers voldoen prima. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uitgaat naar een kamer met één kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee queensize bedden (twee twijfelaars). Deze keuze heeft u in bijna ieder Amerikaans hotel. Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen bijna in alle hotels in één kamer met twee queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Binnenzwembad en hottub      
  • Excursiemogelijkheden              
  • Fitnessruimte  
  • Parkeergelegenheid
  • Restaurants op loopafstand, niet in het hotel
  • Ontbijtruimte
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën