Momenteel duurt het langer dan gebruikelijk voordat u een persoonlijk reisvoorstel van ons ontvangt.Lees meer

Hotels Canada

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd voor uw rondreis door Canada. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Canada. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

100 Mile House, Ten-ee-ah Lodge

Een uitstekende wildernis lodge. De enige accommodatie aan Spout Lake en perfect om te wandelen, kanovaren en te genieten van de natuur. 

Banff National Park, Elk Avenue

Elk Avenue Hotel ligt op slechts een steenworp afstand van de schilderachtige straatjes en restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden van het centrum van Banff. 

Banff National Park, Rocky Mountain Resort

Prettig resort bij het Banff National Park. Het hotel biedt veel faciliteiten, zoals een binnenzwembad, hot tubs binnen en buiten en een restaurant met Canadese gerechten. 

Cache Creek, Sandman Inn

Perfecte plek om een nachtje te verblijven tussen Vancouver en Kamloops. De accommodatie is eenvoudig, echt in motel-stijl.

Campbell River, Comfort Inn & Suites

De Comfort Inn-keten heeft in Campbell River een prima hotel neergezet op een mooie locatie. Met het terras en de lobby direct aan de waterkant, is een mooi uitzicht gegarandeerd. 

Campbell River, Knight Inlet Lodge

Eén van de favoriete hotels in Canada van Van Verre medewerkster Irene! Wat een geweldige plek om beren te spotten. Goede gidsen vergezellen u tijdens boottochten en wandelingen.

Canada-Banff-Fietsen
Nicole
Gigantische bergen die weerspiegelen in de meren, wereldsteden en wilde dieren zoals grizzlyberen en walvissen spotten. Wilt u dit ook ontdekken?
Contact met Nicole