Hotels Canada

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd voor uw rondreis door Canada. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Canada. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

100 Mile House, Ten-ee-ah Lodge

Een uitstekende wildernis lodge. De enige accommodatie aan Spout Lake en perfect om te wandelen, kanovaren en te genieten van de natuur. 

Banff National Park, Elk Avenue

Elk Avenue Hotel ligt op slechts een steenworp afstand van de schilderachtige straatjes en restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden van het centrum van Banff. 

Banff National Park, Rocky Mountain Resort

Prettig resort bij het Banff National Park. Het hotel biedt veel faciliteiten, zoals een binnenzwembad, hot tubs binnen en buiten en een restaurant met Canadese gerechten. 

Cache Creek, Sandman Inn

Perfecte plek om een nachtje te verblijven tussen Vancouver en Kamloops. De accommodatie is eenvoudig, echt in motel-stijl.

Campbell River, Comfort Inn & Suites

De Comfort Inn-keten heeft in Campbell River een prima hotel neergezet op een mooie locatie. Met het terras en de lobby direct aan de waterkant, is een mooi uitzicht gegarandeerd. 

Campbell River, Knight Inlet Lodge

Eén van de favoriete hotels in Canada van Van Verre medewerkster Irene! Wat een geweldige plek om beren te spotten. Goede gidsen vergezellen u tijdens boottochten en wandelingen.

Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006
Janine
Canada zit vol verrassingen, met zijn prachtige landschappen, spiegelende gletsjermeren, fjorden, watervallen, bruisende steden en wildlife.
Contact met Janine
Canada-Niagara-Falls-Anne_1_622458
Anne
Canada heeft mijn hart gestolen door de ruige natuur, vriendelijke inwoners, het noorderlicht dat ik heb kunnen aanschouwen en de grizzlyberen.
Contact met Anne
Canada-Toronto-Sign-Lisanne_1_582057
Lisanne
Canada is een fantastische bestemming om te verkennen, vanwege de natuurlijke schoonheid en diverse steden.
Contact met Lisanne