Copacabana, Hostal Las Olas

Copacabana

Zodra u 's ochends uw gordijnen opent, heeft u prachtig uitzicht op het Tititicacameer. De accommodatie is te vinden op een heuvel, waardoor uw uitzicht oogverblindend is. De kamers liggen verspreid in een tuin en hebben allen hun eigen stijl. 

Locatie

Het hostel ligt op korte loopafstand van het Titicacameer op een heuvel in het dorp Copacabana. Copacabana is een levendig stadje met leuke restaurants, souvenirwinkels en een klein plein met basiliek. Het is een heuvelachtige stad. Het hostel is via twee wegen te bereiken. Vanaf het Titicacameer loopt u een steile trap op naar boven. Een behoorlijke klim met bagage, maar het personeel helpt u hier graag mee. Als u het hostel bereikt via de winkelstraat dan loopt u een steile heuvel op. Een aanrader om deze laatste weg te pakken.

Accommodatie

Las Olas bestaat uit 10 bungalows die allen anders ingericht zijn. Naast uitzicht op het titicacameer beschikt elk huisje over een kleine tuin met stoelen en een hangmat. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, zoals een keuken, woonkamer met openhaard en badkamer. Het water wordt verwarmd door middel van zonnepanelen. Er zijn 7 verschillende huisjes met bijbehorende namen.

 

Kamertypes:

  • Suite 1,2,3 en 6 (standaard): geschikt voor 1 tot 4 personen, 1 queen bed en 2 single bedden
  • Suite 4 (La Tortuga / de schildpad): geschikt voor 2 tot 3 personen, 1 queen bed en 1 single bed
  • Suite 5 (El Cielo / de hemel): geschikt voor 2 tot 3 personen, 1 queen bed en 1 single bed
  • Suite 7 (Torre Mar / Zee toren): geschikt voor 2 tot 5 personen, 2 queen bedden en 1 single bed
  • Suite 8 (EL caracol / de slak): geschikt voor 2 tot 5 personen, 2 queen bedden en 1 single bed
  • Suite 9 (El tipi / de tipi): geschikt voor 2 tot 7 personen, 2 queen bedden en 3 single bedden
  • Suite 10 (Los Arcos / de bogen): geschikt voor 2 tot 6 personen, 3 queen bedden en 1 single bed

 

Het ontbijt wordt geserveerd in de accommodatie naast Las Olas. Ook een aanrader om hier 's avonds een hapje te eten. Misschien wel handig dat u even reserveert, want er zijn niet heel veel tafels beschikbaar.

Voorzieningen
  • Boekenruil
  • Spelletjes
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën