Tijdelijk aangepaste voorwaarden. Geen aanbetaling & kosteloos annuleren tot wel 6 weken voor vertrek.Lees meer

Hotels Bolivia

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Bolivia. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Amazonegebied, Reina de Enin

Verblijf aan boord van een floatel, een drijvend hotel op rivieren nabij de Amazone en maak een riviercruise door de jungle.

La Higuera, Telegraafkantoor

Slapen in een soort museum. Het telegraafkantoor dat een belangrijke rol speelde bij de dood van Ché Guevara. Het is prachtig in oude luister hersteld.

Copacabana, Hotel Rosario Lago Titicaca

Prachtige en luxe accommodatie met uitzicht op het Titicacameer. Vanuit elke hotelkamer kijkt u uit over het meer en ziet u de zon ondergaan. Wat een prachtige plek!

Copacabana, Hotel Estelar del Lago Titicaca

Eenvoudig hotel gelegen aan de oever van het Titicacameer. Vanaf het terras of het balkon heeft u een prachtig uitzicht over het meer.               

Copacabana, Hostal Las Olas

Zodra u 's ochends uw gordijnen opent, heeft u prachtig uitzicht op het Tititicacmeer. De accommodatie is te vinden op een heuvel, waardoor uw uitzicht oogverblindend is. 

La Paz, Hotel Rosario

Sfeervol en kleurrijk koloniaal hotel in het centrum van La Paz. Er is in het hotel en op de kamers veel gebruik gemaakt van kunst en accessoires uit de Andes.

Eva-bij-Cueva-de-los-Manos-in-Argentinie
Eva van der Cruijsen
Latijns-Amerika is een geweldig continent wat diepe indrukken bij mij heeft achter gelaten. Ik vertel u graag meer over mijn ervaringen.
Contact met Eva
Eva-profielfoto
Eva Drenth
Ik heb al diverse landen in Latijns-Amerika bezocht en de landen fascineren mij enorm. Mijn ervaringen deel ik graag met u!
Contact met Eva