Hotels Bolivia

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels voor uw rondreis door Bolivia. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Copacabana, Hostal Las Olas

Zodra u 's ochends uw gordijnen opent, heeft u prachtig uitzicht op het Tititicacameer. De accommodatie is te vinden op een heuvel, waardoor uw uitzicht oogverblindend is. 

Copacabana, Hotel Rosario Lago Titicaca

Prachtige en luxe accommodatie met uitzicht op het Titicacameer. Vanuit elke hotelkamer kijkt u uit over het meer en ziet u de zon ondergaan. Wat een prachtige plek!

La Higuera, Telegraafkantoor

Slapen in een soort museum. Het telegraafkantoor dat een belangrijke rol speelde bij de dood van Ché Guevara. Het is prachtig in oude luister hersteld.

Peru-route-Colca-Puno-Judith
Judith
Voor mij voelt Latijns-Amerika als thuiskomen. De geuren, de mensen, het gevoel van contact met de aarde en ontelbaar veel mooie plekken.
Contact met Judith
Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara_5_622548
Tamara
De tour vanuit Uyuni over de zoutvlaktes, langs gekleurde meren en vulkanen staat in mijn top 3 van mooiste landschappen. Ik vertel u er graag over.
Contact met Tamara